10+1 Gadgets για το Καλοκαίρι μας

Οι καλοκαιρινές διακοπές και οι εξορμήσεις σε κοντινές παραλίες είναι ευκαιρία για να χαλαρώσουμε, με την τεχνολογία όμως να έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, τα gadgets δεν λείπουν ούτε από την παραλία....Στα φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα μπορούμε να βρούμε αμέτρητα gadgets: smartphones, tablets, κάμερες και άλλα λιγότερο συνηθισμένα αλλά χρηστικά gadgets. Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τα πιο ευρηματικά και χρηστικά gadgets για το φετινό καλοκαίρι!

1) Αδιάβροχη θήκη κινητού

Αδιάβροχη θήκη κινητού
Μία αδιάβροχη θήκη για το αγαπημένο σας gadget είναι ό,τι πρέπει για την παραλία. Με τη συγκεκριμένη θήκη μπορείτε να προστατεύσετε το smartphone ή ακόμα και τη φωτογραφική σας μηχανή από το νερό, την άμμο και τη σκόνη. Είναι 100% αδιάβροχη, επιπλέει στο νερό, ενώ επιτρέπει την πλήρη χρήση της οθόνης αφής της συσκευής σας! Την βρήκαμε εδώ στην τιμή των 7,5 ευρώ.

2) Ηλιακός φορτιστής

Ηλιακός φορτιστής
Πας στην παραλία έχοντας μαζί σου το κινητό, το tablet και τη φωτογραφική μηχανή σου και την ώρα που θες να ανεβάσεις στο Facebook φωτογραφία για να «πικάρεις» τους φίλους σου που πήζουν στο γραφείο διαπιστώνεις ότι η μπαταρία σου βρίσκεται στο «κόκκινο»! Με έναν ηλιακό φορτιστή σώθηκες, αφού αυτός αναλαμβάνει να δώσει ζωή στα gadget σου αρκεί να βρίσκεσαι σε χώρο με αρκετό ήλιο. Ηλιακούς φορτιστές θα βρεις σε πολλά καταστήματα από 20 ευρώ.

3) Αδιάβροχο MP3 player

Αδιάβροχο MP3 player
Σε εκνευρίζει το «τάκα τούκα» από τις ρακέτες των διπλανών ή δεν πας πουθενά χωρίς την αγαπημένη σου μουσική; Ό,τι κι αν συμβαίνει, μπορείς να έχεις τα mp3 σου και στην παραλία, χάρη σε αυτό το MP3 player της Sony. Έχει χωρητικότητα 4GB, παρέχει 100% αδιάβροχη προστασία από κολύμβηση, ιδρώτα και βροχή, ενώ τα ακουστικά είναι σχεδιασμένα για σταθερότητα στο αυτό σε γρήγορη δράση ή υγρό περιβάλλον. Το Sony NWZ-W273 θα το βρείτε στα καταστήματα στην τιμή των 79 ευρώ.

4) Αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή

Αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή
Βαρέθηκες τις συνηθισμένες λήψεις κατά τη διάρκεια των διακοπών και θες να τραβήξεις φωτογραφίες 14 Megapixel ή βίντεο HD κάτω από το νερό διάφορα αστεία σκηνικά με τους φίλους σου ή τον θαυμαστό κόσμο που συναντάμε στο βυθό; Η Olympus Digital Camera TG-320 είναι αδιάβροχη για υποβρύχιες λήψεις σε βάθος έως 3 μέτρων και ανθεκτική σε πτώσεις και σκόνη. Την βρήκαμε στην τιμή των 129 ευρώ.

5) Monitor ηλιακής ακτινοβολίας

Monitor ηλιακής ακτινοβολίας
Η ηλιακή ακτινοβολία είναι κάτι που πρέπει να προσέχουμε πολύ ειδικά τώρα το καλοκαίρι που περνάμε αρκετό χρόνο στην παραλία, ακόμα και όταν βρισκόμαστε κάτω από την ομπρέλα. Αυτό το monitor αναλαμβάνει να σου δείξει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την ηλιακή ακτινοβολία, καθώς επίσης και πόσος χρόνος χρειάζεται για να πετύχεις το τέλειο μαύρισμα. Θα το βρείτε εδώ στην τιμή των 35 ευρώ.

6) e-Book Reader

e-Book Reader
Αν το διάβασμα είναι μια απασχόληση που δεν σταματάς ούτε στην ξαπλώστρα της παραλίας με το κύμα να «σκάει» μπροστά σου, τότε ένα e-Book reader είναι το κατάλληλο gadget για σένα. «Φορτώνεις» στη μνήμη του όσα ψηφιακά βιβλία θέλεις και… καλή ανάγνωση! Στα καταστήματα θα βρείτε πολλά e-Book readers από 100 ευρώ.Social networks, παιχνίδια, «σερφάρισμα» στο newpost.gr για τις ειδήσεις που πρέπει να ξέρεις. Για γρήγορη και άνετη πρόσβαση στο διαδίκτυο και τα αγαπημένα σου apps ακόμα και στην παραλία, διάλεξε ένα tablet και… ποιος σε πιάνει! Θα βρεις δεκάδες tablets με Android και iOS λειτουργικό σε διάφορα μεγέθη από 150 ευρώ.

7) Tablet

Tablet
Social networks, παιχνίδια, «σερφάρισμα» στο newpost.gr για τις ειδήσεις που πρέπει να ξέρεις. Για γρήγορη και άνετη πρόσβαση στο διαδίκτυο και τα αγαπημένα σου apps ακόμα και στην παραλία, διάλεξε ένα tablet και… ποιος σε πιάνει! Θα βρεις δεκάδες tablets με Android και iOS λειτουργικό σε διάφορα μεγέθη από 150 ευρώ.

8) Ρακέτα – Μυγοσκοτώστρα

Ρακέτα – Μυγοσκοτώστρα
Κάθε καλοκαίρι δυστυχώς κάνουν την εμφάνισή τους τα ενοχλητικά έντομα όπως είναι τα κουνούπια, οι μύγες, οι σκνίπες κλπ. Με αυτό το γκατζετάκι μπορούμε να τα εξολοθρεύσουμε εύκολα και γρήγορα, αφού το ισχυρό φορτίο που παράγεται στην εσωτερική επιφάνεια της ρακέτας σκοτώνει τα έντομα με ένα απλό άγγιγμα. Προσοχή μόνο να μην αγγίξετε την εσωτερική επιφάνεια όταν βρίσκεται σε λειτουργία, ενώ εννοείται ότι πρέπει να το φυλάξετε μακριά από παιδιά. Το βρήκαμε εδώ στην τιμή των 8 ευρώ.

9) Παγοθήκη σιλικόνης που παράγει σφηνοπότηρα

Παγοθήκη σιλικόνης που παράγει σφηνοπότηρα
Ετοιμάζετε καλοκαιρινό παρτάκι και θέλετε να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας σερβίροντας τα πιο δροσερά σφηνάκια; Μπορείτε να το κάνετε χάρη σε αυτή την παγοθήκη σιλικόνης που παράγει σφηνοπότηρα! Την βρήκαμε εδώ στην τιμή των 20 ευρώ.

10) Ρολόι – Ανιχνευτής ψαριών

Ρολόι – Ανιχνευτής ψαριών
Σκέφτεσαι φέτος το καλοκαίρι να ξεκινήσεις το ψάρεμα; Σε αυτό σου το εγχείρημα μπορείς να έχεις πολύτιμο σύμμαχο το ρολόι – ανιχνευτή ψαριών! Με εμβέλεια ασύρματου αισθητήρα 20 μέτρα, γωνία κάλυψης 90 μοιρών στα 125 kHz, ο ανιχνευτής ψαριών είναι τελείως στεγανός, έχει 400 ώρες αυτονομία αισθητήρα, φωτειζόμενη οθόνη για να ψαρεύεις και τη νύχτα και μέγιστο βάθος 30-40 μέτρα. Το συγκεκριμένο γκατζετάκι το βρήκαμε εδώ στην τιμή των 180 ευρώ.

11) Νεροπίστολο

Νεροπίστολο
Το… all time classic «gadget» του καλοκαιριού για την παραλία και όχι μόνο είναι το… νεροπίστολο! Γίνετε και πάλι παιδιά με την παρέα στην παραλία ή την αυλή του εξοχικού και επιδοθείτε σε ασταμάτητο μπουγέλωμα και γέλιο μέχρι τελικής πτώσης! Θα τα βρείτε σε καταστήματα παιχνιδιών και e-shops από 10 ευρώ.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment