Motorola Moto X με δυνατές λειτουργίες

Motorola Moto X, το πρώτο κινητό της Motorola μετά την εξαγορά της από την Google. Ένα video κυκλοφόρησε από την Rogers Wireless δείχνοντας μερικά από τα χαρακτηριστικά που διαθέτει.
Σύμφωνα με το βίντεο, στο Moto X το Google Now θα βρίσκεται σε λειτουργία ακόμη κι όταν είναι απενεργοποιημένη η οθόνη. 
Κάτι που σημαίνει πως το κινητό θα μπορεί να δέχεται φωνητικές εντολές από τον χρήστη του, χωρίς να χρειάζεται αυτός να πατήσει πρώτα κάποιο κουμπί στη συσκευή. 
Έτσι, για παράδειγμα θα μπορεί απλώς να υπαγορεύει τα νέα του ραντεβού και να εκφωνεί τις αναζητήσεις του στο ίντερνετ ή στην υπηρεσία χαρτών. Τo μόνο πρόβλημα που μπορεί να προκύψει από αυτό είναι η αντοχή της μπαταρίας. Επιπλέον, το κινητό δεν θα διαθέτει κάποιο LED για τις ειδοποιήσεις, αλλά αντί για κάποιο λαμπάκι οι ειδοποιήσεις θα εμφανίζονται σαν μία αχνή εικόνα που τρεμοπαίζει στην οθόνη της συσκευής.
Τέλος στο βίντεο παρατηρούμε πως η κάμερα του Moto X θα ενεργοποιείται με ένα διπλό γρήγορο "τίναγμα" του χεριού, ενώ η λήψη των φωτογραφιών θα γίνεται αγγίζοντας οποιοδήποτε σημείο της οθόνης.  Στη λειτουργία φωτογραφίας, όταν κανείς κρατά το δάκτυλό του διαρκώς στην οθόνη, τότε το smartphone θα λαμβάνει διαδοχικές εικόνες.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment