Φήμες για οικονομικό iPhone και 5S στα τέλη Σεπτέμβρη

Ακόμα περισσότερες πληροφορίες φαίνεται πως έρχονται στο προσκήνιο σχετικά με το iPhone 5S, συμπληρώνοντας το παζλ των ήδη γνωστών σε μας πληροφοριών μέσα από φήμες και διαρροές. Σύμφωνα λοιπόν με τους International Business Times και τον Dave Smith, το καινούριο smartphone από το Cupertino θα εμφανιστεί στην αγορά γύρω στις 20 Σεπτεμβρίου, ενώ αναμένεται σχετική εκδήλωση παρουσίασης γύρω στις 10 Σεπτεμβρίου. Μερικές μέρες μετά από αυτλη την παρουσίαση πιθανό είναι να δούμε και το οικονομικό iPhone (iPhone 6, iPhone Light ή όπως αλλιώς ονομαστεί), με ημερομηνία παρουσίασης μεταξύ 27 Σεπτεμβρίου και 4 Οκτωβρίου. Οι ημερομηνίες φυσικά δεν είναι τυχαίες. Σύμφωνα με τον Smith, πιθανό είναι να ακολουθηθεί χρονοδιάγραμμα 100 ημερών από την παρουσίαση του iOS 7, όπως είχε γίνει άλλωστε και με το iOS 6 και το iPhone 5.
H παρουσίαση του iOS 7 στις 10 Ιουνίου από τον Tim Cook στην Worldwide Developers Conference χρονολογικά μας προδιαθέτει για ενδεχόμενη εμφάνιση στις 18 του Σεπτέμβρη. «Η Apple ποτέ ως τώρα δεν παρουσίασε λογισμικό χωρίς να υπάρχει συσκευή που θα το καλύψει. Γι'αυτό και περιμένουμε το iPhone 5S στις 20 Σεπτέμβρη περίπου, δυο μέρες μετά την τελική έκδοση του iOS 7», αναφέρει ο συντάκτης των International Bussiness Times. Σε ο,τι σχετίζεται με το οικονομικότερο iPhone τώρα, ο Smith πιστεύει πως θα καθυστερήσει ελάχιστα για να αποφευχθούν τεράστιες ουρές στα καταστήματα μεταπώλησης, μιας και κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε πραγματικό «πανικό» στις περιοχές που υπάρχουν Apple Stores.
Ήδη άλλωστε έχει αρχίσει η κατασκευή του και δεν αποκλείεται να το δούμε πολύ πριν τα Χριστούγεννα, για να προλάβει την αγοραστική περίοδο εκείνων των ημερών. Ισχύουν όμως οι παραπάνω προβλέψεις; Πιθανό είναι πως ναι, μιας και πρόσφατα η Avago Technologies που κατασκευάζει τους δέκτες δικτύου για τα iPhone ανέφερε πως ένας από τους μεγαλύτερους πελάτες της αγόρασε υλικά για μια νέα συσκευή. Πιθανό είναι λοιπόν να είναι η Apple πίσω από αυτή την αγορά, κάτι που αυτόματα σημαίνει και έλευση του iPhone 5S. Αναφορές εκ των έσω ωστόσο θέλουν την παραγωγή του να καθυστερεί δυο ή και τέσσερις εβδομάδες. Περιμένουμε φυσικά κάτι πιο επίσημο, το οποίο και θα «ξεκαθαρίσει» το τοπίο γύρω από τις νέες συσκευές της Apple.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment