Έρχεται το Find 7 από την Oppo;

Και θα είναι τούμπανο! Τουλάχιστον με τις πληροφορίες που έχουν έρθει έως τώρα στο φώς της δημοσιότητας, γιατί κάτι επίσημο δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί. Έτσι, έχουμε τα πιθανά τεχνικά χαρακτηριστικά του Oppo Find 7 και προκαλούν το ενδιαφέρον όσο να'ναι... Λέγεται λοιπόν πως θα έχουμε να κάνουμε με ένα smartphone των 5 ίντσων, με ανάλυση οθόνης Full HD 1080p (όπως και στον προκάτοχό του). Στο εσωτερικό του όμως θα βρούμε το system-on-chip Snapdragon 800 της Qualcomm με τέσσερις πυρήνες Krait 400 (χρονισμένοι πάνω από τα 2GHz), Adreno 330 GPU και μνήμη RAM 2GB.
 Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος της βασικής έκδοσης θα ανέρχεται στα 32GB, στην πίσω όψη της συσκευής θα έχουμε μια κάμερα των 13 Megapixelσ ενώ στην πρόσοψή, μια κάμερα των 8 Megapixel (!). Το εντυπωσιακό όμως, φαίνεται να είναι ο συσσωρευτής που θα τροφοδοτεί όλα αυτά τα υποσυστήματα, δηλαδή η μπαταρία, η οποία λέγεται πως θα έχει χωρητικότητα 4.000mAh! -
Φυσικά θα φέρει Android 4.2.2 "Jelly Bean" (το Android 4.3 δεν αποκλείεται μιας και η Oppo υποστηρίζει πολύ ενεργά και το κομμάτι του software στα κινητά της) και η τιμή, μάλλον θα είναι λίγο εκτός απ'αυτά που μας έχει συνηθίσει η εταιρία και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τελική τιμή $699. 
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment