iPhone Light με καλή τιμή αλλά super

Από ότι φαίνεται δεν πρόκειται να σταματήσουν οι διαρροές, ωσότου δούμε την Apple να ανακοινώνει επίσημα το iPhone… Light. Ναι, καλά διαβάσατε… iPhone Light κατά πάσα πιθανότατα θα είναι η νέα ονομασία του οικονομικού iPhone που η Apple αναμένεται να ρίξει στην αγορά για να ανταγωνιστεί  και στην «mid-range» αγορά τις συσκευές με Android. Αν και… οικονομικό, το κόστος του νέου iPhone Light αναμένεται να κυμαίνεται μεταξύ  $349 και$549, και θα προσφέρεται με storage από 16GB έως 64GB.
Θα κυκλοφορήσει σε διάφορα χρώματα – δεν είναι σίγουρο αν το κέλυφος μπορεί να αλλαχτεί από τον χρήστη, ωστόσο είναι πολύ πιθανόν να πωλείται ως αξεσουάρ – και το πάχος του είναι περίπου 8,5 χιλιοστά. Θα ενσωματώνει την οθόνη 4 ιντσών Retina, που διαθέτει και το iPhone 5 ενώ αναμένεται να διαθέτει dual-core επεξεργαστή και PowerVR SGX 543MP2 GPU.
iphone_light2
Μάλιστα, η βασική έκδοση θα υποστηρίζει LTE και θα ενσωματώνει μεγαλύτερη μπαταρία από αυτή του iPhone 5, στις 5,92Whr αντί για 5,45Whr του iPhone 5. Λογικά, αν κρίνουμε από τον ρυθμό που διαρρέουν στοιχεία, είμαστε κοντά στην επίσημη ανακοίνωση!
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment