Θέλω να αγοράσω dual sim κινητό, ποιο να πάρω;

Τα dual sim κινητά είναι πολύ καλά αν θέλετε να συνδυάζετε 2 κάρτες SIM διαφορετικών εταιρειών.
Αν θέλετε να συνδυάσετε 2 κάρτες SIM της ίδιας εταιρείας τότε υπάρχουν υπηρεσίες από τις εταιρείες που κάνουν ακριβώς αυτή τη δουλειά, σας επιτρέπουν να έχετε 2 αριθμούς της ίδιας εταιρείας στην ίδια sim (πχ. το Vodafone 2gether).
Τα dual SIM κινητά έχουν εξελιχθεί και πλέον μπορείτε να βρείτε πλήρη smartphone που προσφέρουν τόσο ομιλία και διευκόλυνση με δύο κάρτες SIM όσο και πλοήγηση στο διαδίκτυο, στο Facebook, χάρτες κλπ.
Όλες οι εταιρείες έχουν βγάλει dual SIM κινητά smartphones με Android που ξεχωρίζουν για τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και την προσιτή σε γενικές γραμμές τιμή τους.
Βέβαια επειδή συνήθως θέλουμε ένα dual SIM κιηντό για να μιλάμε, πρέπει να σκεφτούμε ότι οι άλλες λειτουργίες θα τρώνε τη μπαταρία μας οπότε αν θέλουμε ένα απλό κινητό που το μόνο που θα κάνει είναι να τηλεφωνεί, καλύτερα να πάμε σε ένα φτηνό dual sim κινητό που έχουν μεγάλη μπαταρία.
Στο αφιέρωμα έχουμε συγκρίνει 10 smartphones dual SIM κινητά αλλά και πολλά φτηνά κινητά τα οποία τα συγκρίνουμε κυρίως με βάση τη μπαταρία καθώς θεωρούμε ότι αν δεν θέλεις να κάνεις τίποτα άλλο, το μόνο που έχει σημασία είναι η μπαταρία.
Τα smartphones με dual SIM χαρακτηριστικά που συγκρίνουμε είναι: Sony Xperia E Dual,
LG Optimus L3 Dual, Alcatel OT-997D, Samsung Galaxy S Duos S7562, MLS iQTalk & SMS Dual SIM, Samsung Galaxy Music Duos S6012, Sony Xperia Tipo Dual, Alcatel OT-993D, Samsung Galaxy Y Duos S6102, Alcatel OT-991D και φυσικά τα φτηνά κινητά dual sim.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment