Samsung Galaxy Mega 6.3, τεράστιο smartphone/phablet

Το Samsung Galaxy Mega 6.3 είναι πλέον επίσημο και ένα από τα μεγαλύτερα smartphone / phablet της αγοράς. Όπως υπονοεί το όνομα, το Galaxy Mega έχει οθόνη με διαγώνιο 6.3 ιντσών. Μεγάλο στο μάτι με μέτρια χαρακτηριστικά έρχεται στην Ευρώπη τον Μάϊο.
SAMSUNG GALAXY MEGA 6.3 ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ
Αυτό που εντυπωσιάζει στο Galaxy Mega 6.3 είναι η οθόνη. 6.3 ίντσες με ανάλυση HD 720p κάνουν παρέα στο Android 4.2 Jelly Bean υπό τις διαταγές ενός dual-core επεξεργαστή στο 1.7GHz με 1.5GB RAM στην διάθεση του. Τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά είναι μάλλον συνηθισμένα και αναμενόμενα για ένα smartphone / tablet της κατηγορίας. Κάμερα 8 megapixel στο πίσω μέρος και 1.9 megapixel μπροστά, Bluetooth 4.0, WiFi a/b/g/n/ac και φυσικά υποστήριξη για δίκτυα 4G LTE και 3.5G με HSDPA+. Για όσους τα 8GB ή 16GB της ενσωματωμένης μνήμης δεν είναι αρκετά, το Samsung Galaxy Mega 6.3 προσφέρει επιπλέον αποθηκευτικό χώρο με κάρτα μνήμης microSD μέχρι και 64GB. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3200mAh και αναλαμβάνει το βάρος της τροφοδοσίας με ρεύμα της τεράστιας οθόνης.
ΤΟ GALAXY MEGA 6.3 ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ S-TRANSLATOR, AIR VIEW, SOUND & SHOT Με βάρος 199 γραμμάρια, το Galaxy Mega 6.3 είναι μάλλον ελαφρύ για τις διαστάσεις του, γεγονός που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από όσους χρησιμοποιήσουν το νέο smartphone ως tablet αντί για μεγάλο τηλέφωνο. Ακόμα και δίπλα από το Galaxy S4, το νέο Galaxy Mega 6.3 δείχνει πόσο μεγάλο είναι. Κυριολεκτικά τεράστιο. Για αυτό η Samsung παρουσίασε και το μικρότερο Galaxy Mega 5.8, για αυτούς που θέλουν μικρότερη οθόνη αλλά και επιδόσεις. Phablet και πάλι αλλά πιο πολύ με χαρακτήρα smartphone παρά tablet. Ακολουθώντας την συνταγή του Galaxy S4, το νέο Galaxy Mega 6.3 και το Galaxy Mega 5.8 θα υποστηρίζουν όλα τις νέες δυνατότητες όπως S-Translator, Group play, Samsung WatchON, Samsung Link, Air View, Sound & Shot κλπ.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment