Nokia Asha 210 Dual Sim, κινητό με κουμπί WhatsApp

Το νέο Nokia Asha 210 είναι εδώ και προσφέρει full QWERTY πληκτρολόγιο μαζί με ειδικό κουμπί για WhatsApp. Σύμφωνα με την Nokia, το Asha 210 είναι το πρώτο κινητό στον κόσμο με αυτή την δυνατότητα. Chat, social networking, email και WhatsApp μαζί.
ΜΕ ΤΙΜΗ 55 ΕΥΡΩ ΚΑΙ DUAL SIM ΤΟ ASHA 210 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ BACKUP ΚΙΝΗΤΟ
Τα χαρακτηριστικά του Asha 210 δεν είναι εντυπωσιακά, όπως όλης της σειράς Asha. Δεν χρειάζεται άλλωστε αφού το τηλέφωνο προορίζεται για αναδυόμενες αγορές που τώρα γνωρίζουν το internet. Dual Sim δυνατότητα για όσους θέλουν να διαχωρίσουν δουλειά και προσωπική ζωή με υποστήριξη της τεχνολογίας Nokia EasySwap, παρέα με full QWERTY πληκτρολόγιο και οθόνη 2.4 ιντσών. Τα ηλεκτρονικά περιορίζουν την επικοινωνία σε δίκτυα 2G μόνο αλλά υπάρχει η δυνατότητα χρήσης WiFi. Η κάμερα έχει ανάλυση 2 megapixel και υπάρχει υποστήριξη για κάρτες μνήμης microSD μέχρι 32GB. Για όσους θέλουν κάτι πιο προχωρημένο, το Bluetooth 2.1 θα επιτρέψει την χρήση hands free. Για να γίνει πιο ελκυστικό και ενδιαφέρον το Asha 210 η Nokia έχει ενσωματώσει το WhatsApp απευθείας στον κατάλογο επαφών. Από εκεί αρκεί μόνο η επιλογή για αποστολή μηνύματος κατευθείαν στο WhatsApp αντί για SMS. Το ίδιο έξυπνη είναι και η λειτουργία του YouTube launcher για απευθείας video streaming.
ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΓΙΑ WHATSAPP, ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ WIFI
Η μπαταρία του Asha 210 διαρκεί μέχρι και 46 μέρες σε αναμονή στην έκδοση με μία κάρτα SIM και μέχρι 24 μέρες στο μοντέλο Asha 210 Dual Sim. Διαθέσιμο κάποια στιγμή μέχρι τον Ιούνιο 2013 σε πέντε διαφορετικά χρώματα και με τιμή 72 δολάρια ή περίπου 55 ευρώ.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment