Huawei Honor 2 Review: Εξαιρετικός εξοπλισμός με καλές προοπτικές


«Καλό», γιατί διαθέτει εξαιρετικό για την κατηγορία του (mid-range) εξοπλισμό και δυνατότητες, και… «ανέλπιστα», γιατί δεν μπορούσα να φανταστώ ότι στην χώρα μας, ειδικά αυτή την περίοδο που διανύουμε, ένα κινητό με τόσο καλό εξοπλισμό δεν θα κόστιζε περισσότερα από €300 (αν και δεν έχω επίσημη πληροφόρηση σχετικά με κόστος, νομίζω ότι θα κυκλοφορήσει με αυτό το κόστος)! Και για να μην μακρηγορώ, να παραθέσω τους λόγους που μου φαίνεται… ανέλπιστα καλό: Διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή Huawei K3V2 με χρονισμό 1,4GHz και υποσύστημα γραφικών HiSilicon με τέσσερα texture units. Ο quad-core επεξεργαστής συνοδεύεται από1GB RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρου που επεκτείνεται με την χρήση κάρτας μνήμης microSD έως και κατά 32GB. Όσο αφορά στην οθόνη του, έχουμε να κάνουμε με IPS LCD με διαγώνιο 4,5 ίντσες, ανάλυσης 720×1280 pixels, η οποία διαθέτει ζεστά χρώματα (ίσως περισσότερο από όσο θα ήθελα προσωπικά) και είναι αρκετά ευκρινής (326ppi). Το μαύρο και το λευκό απέχουν από το ιδανικό, ωστόσο ο μέσος χρήστης θα αγνοήσει την σχετική παρατήρηση.
Huawei  U9508 (3)
Από άποψη αισθητικής, η εμφάνιση του Honor 2 είναι μάλλον συνηθισμένη και συντηρητική, χωρίς να έχει να επιδείξει κάτι το ξεχωριστό. Από την άλλη, αυτά που κρύβει “κάτω από το καπό” είναι όλα τα λεφτά.
Στα αριστερά της συσκευής, ο χρήστης έχει πρόσβαση στην υποδοχή microUSB 2.0
Huawei  U9508 (5)
Στην δεξιά πλευρά υπάρχουν τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης του ήχου καθώς και το πλήκτρο ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης της συσκευής
Huawei  U9508 (4)
Στο πάνω μέρος υπάρχει μία συμβατική υποδοχή 3,5mm για ακουστικά/ hands-free
Huawei  U9508 (14)
Η κάμερα για τις βιντεοκλήσεις στο μπροστινό τμήμα διαθέτει αισθητήρα 1,3 Megapixels και είναι δυνατόν να καταγράψει video ανάλυσης 720p με 30 καρέ το δευτερόλεπτο. Δεν είναι και κάτι το σπουδαίο, αλλά είναι αρκετά καλύτερη από άλλα ακριβότερα κινητά τηλέφωνα που έχω δοκιμάσει.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment