Εφαρμογές Social για smartphones με Symbian

Συνήθως οι πιό δημοφιλείς εφαρμογές που χρησιμοποιούντε στα κινητά μας, είναι τα κοινωνικά δίκτυα. Πολλοί χρήστες κινητών με λειτουργικό Symbian, δεν μένουν ευχαριστημένοι με τις εφαρμογές κοινωνικών δικτύων που είναι εγκατεστημένες στα κινητά τους. Λύση σε αυτό το πρόβλημα έρχονται να δώσουν εφαρμογές απο το Nokia Store
Για το Facebook 
• Το fmobi, είναι απο τις καλυτερες εφαρμογες για το facebook, ενσωματώνοντας κάθε λειτουργία που έχετε και στο pc σας. Είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο, με πολύ καλό user interface. Υπαρχει βεβαια και ενα κοστος των 2.46 ευρω, τα οποια κατα τη γνωμη μου αξιζουν καθε λεπτο. • Το facinate, απο την άλλη μεριά, είναι μια δωρεάν εφαρμογή για το facebook, πάρα πολύ καλή και απροβλημάτιστη στη χρήση, καθώς και ταχύτατη.
Για το Twitter
• Το tweetian for symbian, είναι ένα twitter client, το οποίο θα σας ικανοποιήσει αρκετά και σε εμπειρία χρησης καθώς και σε ταχύτητα. • Απο την άλλη, υπάρχει η εφαρμογή gravity, η οποία ενσωματώνει facebook και twitter, είναι η πιό αποδοτική συνδιαστικά, αλλα κοστίζει και αρκετά, για να την «κατεβάσεις» πρέπει να ξοδέψεις 10 ευρώ.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment