12 Samsung smartphone για κάθε τσέπη


Όλοι περιμένουν το Samsung Galaxy S4. Το καλύτερο Samsung smartphone που φτιάχτηκε ποτέ. Μέχρι να εμφανιστεί στα ράφια των καταστημάτων, υπάρχουν 12 άλλα Samsung smartphone που μπορείς να αγοράσεις εδώ και τώρα. Σε προνομιακή τιμή. Φυσικά τα πάντα υπάρχουν για κάθε τσέπη και στο εξωτερικό να γνωρίζετε ότι είναι φθηνότερα γιατί στην Ελλάδα όλοι θέλουν να γεμίσουν τις τσέπες τους....

SAMSUNG GALAXY S3 ΤΟ ΣΧΕΔΌΝ ΠΑΛΙΌ ΜΕ ΤΙΜΗ ΑΠΌ 390 ΕΥΡΏ

Είναι το γνωστό σε όλους Galaxy S3. Το smartphone που ανέβασε τις πωλήσεις της Samsung στην κορυφή και ο λόγος για την μεγάλη αντιπαλότητα με την Apple και το iPhone. Είναι το smartphone που θα αντικαταστήσει το Galaxy S4 σύντομα.

SAMSUNG GALAXY S3 MINI ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕ ΤΙΜΗ 240 ΕΥΡΏ

Samsung Galaxy S3 mini τιμή στην Ελλάδα
Αφού το μεγάλο πουλάει τρελά, γιατί να μην φτιάξουμε ένα μικρότερο ίδιο smartphone. Με αυτό το σκεπτικό η Samsung έριξε στην αγορά το Galaxy S3 mini και πετυχε ακόμα μεγαλύτερες πωλήσεις.

SAMSUNG GALAXY S2 ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΕ ΤΙΜΗ ΑΠΌ 290 ΕΥΡΏ

Android 4.0 Ice Cream Sandwich σε unlocked Samsung Galaxy S2
Η αιτία για την άνοδο της Samsung, τις ελπίδες για κυριαρχία στην αγορά των smartphone και ο θεμέλιος λίθος για το μονοπώλιο της Samsung στην αγορά του Android. Το Galaxy S2 έχει την δική του ιστορία.

SAMSUNG GALAXY S DUOS ΤΟ DUAL SIM ΜΕ ΤΙΜΗ ΑΠΌ 180 ΕΥΡΏ

Dual SIM για όσους θέλουν δουλειά και προσωπική ζωή σε ένα smartphone. Το Galaxy S Duos αποτελεί την πιο προηγμένη πρόταση της Samsung στην Dual SIM κατηγορία του Android.

SAMSUNG GALAXY ACE 2 ΤΟ ΝΕΟ ΦΘΗΝΟ ΜΕ ΤΙΜΗ ΑΠΌ 170 ΕΥΡΏ

Μετρίων επιδόσεων, με παλιό Android 2.3 και TouchWiz το Galaxy Ace 2 ζητάει την προσοχή όσων θέλουν να αγοράσουν ένα φθηνό Samsung smartphone και να κάνουν την μετάβαση από τον κόσμο των feature phones. Για την μαμά και τον μπαμπά.

SAMSUNG GALAXY ACE ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΦΘΗΝΟ ΜΕ ΤΙΜΗ ΑΠΌ 130 ΕΥΡΏ

Ακόμα πιο παλιό, ακόμα πιο αδύναμο αλλά ακόμα πιο φθηνό από το Galaxy Ace 2. Για τον μικρό αδερφό που ακόμα δεν έχει ανακαλύψει το Galaxy S4.

SAMSUNG GALAXY S ADVANCE ΜΕ ΤΙΜΗ ΑΠΌ 190 ΕΥΡΏ

Ένα ακόμα μετρίων επιδόσεων Samsung smartphone. Τίποτα τρομερό από μόνο του αλλά άξιο αναφοράς για όσους αναβαθμίζονται από feature phone και δεν θέλουν να ξοδέψουν πολλά. Για την μαμά και τον μπαμπά.

SAMSUNG STAR 3 DUOS ΜΕ ΤΙΜΗ ΑΠΌ 65 ΕΥΡΏ

Χαμηλών επιδόσεων και δυνατοτήτων αλλά με Dual SIM λειτουργία για δύο κάρτες ταυτόχρονα. Τίποτα περισσότερο ή λιγότερο.

SAMSUNG GALAXY Y ΜΕ ΤΙΜΗ ΑΠΌ 100 ΕΥΡΏ

Παλιό μοντέλο του 2011, χαμηλών δυνατοτήτων και επιδόσεων. Το smartphone που παίρνεις δώρο αντί για ευρώ σε επιδότηση και το χαρίζεις με την πρώτη ευκαιρία ή το χρησιμοποιείς στις διακοπές στην παραλία γιατί δεν σε νοιάζει αν διαλύσει από νερό, άμμο, πέτρες.

SAMSUNG GALAXY POCKET ΜΕ ΤΙΜΗ ΑΠΌ 75 ΕΥΡΏ

Μικρών διαστάσεων, διακριτικό Android 2.3 smartphone με χαμηλές επιδόσεις και δυνατότητες. Τηλέφωνο για βραδυνές εξόδους σε gala με μικροσκοπικό τσαντάκι για τις κυρίες ή σκόνη στα μάτια του μικρού αδερφού που ζητάει επίμονα smartphone.

SAMSUNG GALAXY S PLUS ΜΕ ΤΙΜΗ 270 ΕΥΡΏ

Μετρίων επιδόσεων και σχετικά παλιό Samsung smartphone του 2011 που όμως έχει σταματήσει να παράγεται. Αυτό και μόνο το καθιστά ελκυστικό για την σχετικά χαμηλή τιμή και ως επιλογή backup σε ταξίδια.

SAMSUNG GALAXY MINI 2 ΜΕ ΤΙΜΗ ΑΠΌ 95 ΕΥΡΏ

Μικρό και χαριτωμένο όπως και το Galaxy Pocket αλλά χωρίς ιδιαίτερες δυνατότητες και επιδόσεις. Για αυτούς που θέλουν smartphone χωρίς να ξοδέψουν πολλά και έχουν υπομονή για κάθε tap στην οθόνη, αναμονή – αναμονή – μέχρι να ανοίξει η εφαρμογή.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment