iPhone 5S και iPad mini 2 έρχονται καλοκαίρι...

Η Apple ετοιμάζει ήδη το νέο iPhone 5S και iPad mini 2. Το ξέρουμε καιρό τώρα. Είναι άλλωστε λογικό και αναμενόμενο, αφού η εταιρεία παρουσιάζει νέο iPhone και νέα μοντέλα iPad σχεδόν κάθε χρόνο. Στα μέσα του 2013 θα δούμε το iPhone 5S και το iPad mini 2.
Αυτή την φορά δεν έχουμε φήμες και leaked φωτογραφίες από κάποιο εργοστάσιο της Κίνας. Οι νέες προβλέψεις για την διάθεση του iPhone 5S και του iPad mini 2 με Retina Display, προέρχονται από τον αναλυτή Ming-Chi Kuo της KGI. Σύμφωνα με τα δικά του στοιχεία, την τάση της αγοράς και τις τεχνολογικές εξελίξεις, ο Ming-Chi Kuo βλέπει την Apple να παρουσιάσει το νέο iPhone και το νέο iPad mini στα μέσα του 2013. Αρχικά οι προβλέψεις του ίδιου “έβλεπαν” iPhone 5S τον Ιούνιο / Ιούλιο 2013 αλλά φαίνεται πως η παραγωγή “συναντά προβλήματα” και δυσκολίες. Έτσι δικαιολογείται η μικρή καθυστέρηση.
IPAD 5S ΜΕ IOS 7 ΚΑΙ IPAD MINI 2 ΜΕ RETINA DISPLAY
Οι φήμες που κυκλοφορούν για το iPhone 5S θέλουν το νέο iPhone να είναι το ίδιο εξωτερικά με το iPhone 5. Οι αλλαγές θα είναι εσωτερικές, με το ολοκαίνουριο iOS 7 στο λειτουργικό αλλά και αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά στον επεξεργαστή, GPU. Όπως άλλωστε συνηθίζει η Apple σε κάθε μοντέλο S. Λέγεται ότι το νέο iPhone 5S θα έχει και αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, φήμη που μάλλον είναι τραβηγμένη από τα μαλλιά. Για το iPad mini 2 η μεγαλύτερη πρόβλεψη για το νέο μοντέλο είναι η οθόνη με Retina Display. Η Apple θα πρέπει να βρει τρόπο να αυξήσει την ανάλυση και τον αριθμό των pixels ανά ίντσα (ppi) αλλά να διατηρήσει την διάρκεια της μπαταρίες στο ίδιο επίπεδο. Ίσως ο νέος επεξεργαστής Α6Χ να προσφέρει την απαραίτητη εξοικονόμηση ενέργειας μαζί με νέας τεχνολογίας LCD panel.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment