Nokia N5 Symbain Belle στα σκαριά...

Η Nokia ετοιμάζει τα πρώτα entry-level smartphones με λειτουργικό σύστημα Symbian Anna και ήδη έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες (βλ. παρακάτω) από το Nokia N5, με touchscreen οθόνη 3.2” και κάμερα 5MP, ενώ αναμένονται και τα N6, N7, με μεγαλύτερες οθόνες και καλύτερες κάμερες.
Οι νέες Symbian συσκευές της Nokia αποτελούν κάποιες από τις 10 που περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι του 2012, και φυσικά θα αντικαταστήσουν τις υπάρχουσες συσκευές Symbian S60 Series 5!
Την ώρα που όλος ο κόσμος ασχολείται με την συμφωνία της Nokia με την Microsoft, οι τεχνικοί της Nokia συνεχίζουν ακάθεκτοι να σχεδιάζουν νέα Symbian κινητά. Nokia N5 ή αλλιώς ο αντικαταστάτης των Nokia C5 κινητών με Symbian Belle και κάμερα 5MP. Ένα entry level Smartphone για την μαμά και τον μπαμπά και γενικά για αυτούς που δε θέλουν κάτι wow όπως το Nokia N8 ή το Nokia N9. Δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για αυτή την συσκευή αλλά αν πρόκειται για τον αντικαταστάτη των Nokia C5, τότε πάνω-κάτω ξέρουμε τι να περιμένουμε. Ακόμη αναφέρεται ότι θα υπάρξει και Nokia N6 αλλά και Nokia N7. Δυστυχώς πάλι δεν γνωρίζουμε τίποτα. Υπομονή λοιπόν για κάποιο νέο leak ή για την επίσημη ανακοίνωση της Nokia.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment