Motorola: Αποκαλύπτει το νέο Milestone 3

Φαίνεται ότι το Droid 3 της Motorola καταφθάνει, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια η εταιρεία ανακοίνωσε μια νέα συσκευή, (XT883) που θα φέρει το όνομα αυτό όταν φτάσει στην Αμερική. Προς το παρόν, η XT883 φέρει την ονομασία Milestone 3 και θα κάνει το ντεμπούτο της στην Κίνα το Q3.
Φήμες αναφέρουν ότι θα το δούμε να λανσάρεται από την China Telecom, το ολοκαίνουργιο αυτό Milestone/Droid, τρέχει Android 2.3 ενώ η οθόνη του έχει μέγεθος 4ίντσες με ανάλυση qHD (960 x 540), πληκτρολόγιο τύπου QWERTY αλλά και dual-core επεξεργαστή. Προκειμένου να γίνει δυνατή η εγγραφή και λήψη 1080p video, φέρει μια κάμερα στο πίσω μέρος των 8 megapixel αλλά και μία στο μπροστινό μέρος προκειμένου να σας επιτρέψει το video chatting.
Μην αμελήσουμε να αναφέρουμε ότι εξοπλίζεται και με 16GB εσωτερικής μνήμης, συνδεσιμότητα WiFi αλλά και 3G, ενώ τέλος παρέχει θύρες HDMI και USB. Δυστηχώς η κατασκευάστρια εταιρεία δεν παρείχε πληροφορίες σχετικά με την διαθεσιμότητά του σε άλλες αγορές αλλα ας ελπίσουμε να έλθει και σε άλλες χώρες.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment