Apple iOS 5.0: Jailbroken για μάγκες...

Δεν πρόλαβαν να περάσουν 24 ώρες από την επίσημη ανακοίνωση του iOS 5.0 από τον Steve Jobs, και τα παιδιά της dev-team, με πρώτο και καλύτερο τον γνωστό (στους jailbreakers) MuscleNerd, φαίνεται πως κατάφερα να το «σπάσουν». Τάδε έφη Geohot, επιβεβαιώνοντας το όλο θέμα πριν λίγο στην προσωπική του ιστοσελίδα, μαζί με screenshots από το iOS 5.0, με την εφαρμογή Cydia εγκατεστημένη.
Σύμφωνα με τον ίδιο λοιπόν, ο MuscleNerd και η υπόλοιπη ομάδα της Dev Team, κατάφεραν tethered jailbreak στο iOS 5.0, κάτι που σημαίνει οτι ο χρήστης μπορεί να έχει όλα τα πλεονεκτήματα του jeailbreak και μοναδικό μειονέκτημα την ανάγκη για σύνδεση με τον Η/Υ κάθε φορά που κάνει reboot τη συσκευή του. Αυτό βέβαια είναι το πρώτο βήμα για το πλήρες jailbreak της συσκευής, κάτι που σημαίνει οτι σίγουρα μέχρι τον... Σεπτέμβριο, που θα έχουμε επίσημα κοντά μας την έκδοση 5.0, θα είναι διαθέσιμο και untethered jailbreak.
Για την ώρα πάντως, ο MuscleNerd σε χθεσινό tweet του προειδοποιεί τους κατόχους των iPad 2 (GSM/CDMA) να ΜΗΝ αναβαθμίσουν τις συσκευές τους στην έκδοση iOS 5.0 beta, αν δεν θέλουν να χάσουν το πολυπόθητο jailbreak του iOS 4.3.2/4.3.3 που αναμένεται από... βδομάδα σε βδομάδα.Για όσους από εσάς τέλος ενδιαφέρεστε να γνωρίσετε την έκδοση iOS 5.0 beta από κοντά, ο Geohot δίνει για άλλη μια φορά τη λύση. Προσοχή, πρόκειται για έκδοση αποκλειστικά για developers και δεν προορίζεται για τον απλό χρήστη και εμείς απλά αναδημοσιεύουμε το link.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment