ΝΟΚΙΑ Ν9 Meego: Nαι, το ερωτεύτηκα....

Το Nokia N9 είναι πλέον γεγονός με μια τεράστια οθόνη 3.9 ιντσών AMOLED από την μια άκρη του τηλεφώνου μέχρι την άλλη. Η Nokia ονομάζει το N9 all screen phone που χρησιμοποιεί swipes για να μετακινείται ο χρήστης από την μια εφαρμογή στην άλλη. Υλικό από polycarbon βαμμένο το ίδιο παντού, ακόμα και κάτω από την επιφάνεια. Χρώμα μαύρο, cyan και magenta σε unibody κατασκευή Κάμερα Carl Zeiss 8 megapixel f2.8 με HD video και stero ήχο. Το Nokia N9 χρησιμοποιεί NFC και έρχεται με 16GB και 64GB μνήμης. Το λειτουργικό του Nokia N9 είναι MeeGo.
νέο Nokia N9 βασισμένο σε MeeGo είναι γεγονός και μαζί με αυτό μια νέα σειρά από καινοτομίες στο UI που κάνουν τα πράγματα πολύ απλά. Η Nokia αποφάσισε ότι ο καλύτερος τρόπος για την αλλαγή από application σε application είναι το swipe, η κίνηση δηλαδή του δαχτύλου από την μια άκρη της οθόνης στην άλλη. Δεξιά προς αριστερά, πάνω προς κάτω, δεν έχει σημασία. Το Nokia Ν9 και το MeeGo θα καταλάβουν ότι θέλετε να φύγετε από εκεί που είστε και να γυρίσετε πίσω στο σημείο όπου οι ανοιχτές εφαρμογές φαίνονται σε thumpnails για να επιλέξετε αυτό που θέλετε.
Κάμερα 8 megapixel από Carl Zeiss, δυνατότητα για HD video, διπλό LED στο flash, unibody design, AMOLED οθόνη 3.9 ιντσών με gorilla glass από την μία άκρη της οθόνης στην άλλη και απουσία του home button γιατί όλα γίνονται στο MeeGo με swipes. Το NFC είναι μέρος του Nokia N9 και χρησιμοποιείται σε διάφορες περιπτώσεις όπως το pairing ακουστικών και ηχείων ενώ o browser βασίζεται στο Webkit 2.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment