Samsung Galaxy S II: Διπήρυνο λεπτό θαύμα

Το Samsung Galaxy S απέκτησε «αδελφάκι» με οθόνη αφής 4,3 ιντσών, τεχνολογίας Super AMOLED, λειτουργικό σύστημα Android 2.3, κάμερα 8 megapixels και έναν διπύρηνο επεξεργαστή για υπερυψηλές ταχύτητες.
Έτοιμη να χτυπήσει τα πιο πρόσφατα high-end smartphones της αγοράς, η Samsung με την κυκλοφορία του Galaxy S II ενσωματώνει λιτό αλλά επιβλητικό σχεδιασμό, multimedia υπεροχές με την κάμερα των 8 megapixels και την υψηλής ανάλυσης οθόνη αφής να δεσπόζουν, αλλά και τις πιο γρήγορες ταχύτητες που μπορεί να προσφέρει ένα κινητό τηλέφωνο χάρη στον διπύρηνο επεξεργαστή που χτυπά στην καρδιά του. Εκτός από αυτά οι υπηρεσίες συνδεσιμότητας της κατασκευάστριας εταιρείας, όπως το Social Hub και η σύνδεση σε δίκτυο VPN, έρχονται να προσφέρουν τη νέα ολοκληρωμένη «έξυπνη» πρόταση.
Design
Στον τομέα του σχεδιασμού το ενδιαφέρον μονοπωλεί ο πολύ λεπτός σχεδιασμός της συσκευής, καθώς το πάχος του Galaxy S II φτάνει τα 8,49 χιλιοστά. Πρόκειται δηλαδή για ένα πολύ βολικό και όμορφο κινητό τηλέφωνο με στιλ που ξεχωρίζει. Όπως φαίνεται λοιπόν, τα θηριώδη κινητά τηλέφωνα περνούν στην ιστορία.
Κατά τ' άλλα, σχεδιαστικά, το νέο Galaxy S έχει βάρος 116 γραμμαρίων και διαστάσεις που φτάνουν τα 125,3 x 66,1 x 8,49 χιλιοστά. Με απλά λόγια, το πολύ λεπτό και προσεκτικά σχεδιασμένο «σώμα» του κινητού, μιας και δεν έχει γωνίες, δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα για άνετη χρήση και θέαση των δεδομένων σας στην τεράστια οθόνη των 4,3 ιντσών.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment