Alcatel One Touch series: 5 φτηνά κινητά για όλους

Ας αφήσουμε για λίγο τα high-end smartphones με τις τεράστιες οθόνες, τα λειτουργικά συστήματα και τις αστρονομικές τιμές. Κάποιοι το προτιμούν οικονομικό, αλλά με χρήσιμες λειτουργίες για ψυχαγωγία και, ίσως, πρόσβαση στο διαδίκτυο. Η Alcatel λοιπόν παρουσίασε τη σειρά One Touch, η οποία αποτελείται από πέντε κινητά τηλέφωνα των οποίων οι τιμές ξεκινούν από τα 50 ευρώ, αλλά οι δυνατότητες θα εξυπηρετήσουν αρκετό κόσμο...
Alcatel One Touch 355
Μόνο με 50 ευρώ μπορείτε να αποκτήσετε το Alcatel One Touch 355, το πρώτο της «παρέας» με πλήρες πληκτρολόγιο και δυνατότητα χρήσης 2 καρτών SIM ταυτόχρονα. Η πρώτη οικονομική συσκευή της Alcatel επίσης διευκολύνει την αποστολή e-mail, αλλά και την άφθονη επικοινωνία, χάρη στον αρκετό χρόνο ομιλίας που προσφέρει.
Το 355 λοιπόν ενσωματώνει μια οθόνη 1,8 ιντσών με 65.000 χρώματα, περιλαμβάνει πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY για να γράφετε γρήγορα, ενώ δεν λείπει και η συνδεσιμότητα GPRS για πρόσβαση στο internet. Χάρη στη λειτουργία Dual SIM μπορείτε να τοποθετήσετε δύο κάρτες SIM, για να επικοινωνείτε είτε με τη δουλειά είτε με τους φίλους σας χωρίς να χρειάζεστε δύο διαφορετικά κινητά.
Εκτός από τα παραπάνω, η συσκευή 355 επιτρέπει τη συλλογή φωτογραφιών με την κάμερα VGA, υλικό που μπορείτε στη συνέχεια να μοιραστείτε με τους φίλους σας μέσω MMS. Όσον αφορά την ψυχαγωγία σας, το ενσωματωμένο MP3 player και το ραδιόφωνο FM εξασφαλίζουν τη μουσική που αγαπάτε, με τον τηλεφωνικό κατάλογο να περιλαμβάνει 500 επαφές. Τέλος, η διάρκεια της μπαταρίας αγγίζει τις 430 ώρες αναμονής και τις 9 ώρες ομιλίας.
Alcatel One Touch 606Αν πάλι θέλετε ένα κινητό τηλέφωνο με μοντέρνο design και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην κατηγορία του, σκεφτείτε το Alcatel One Touch 606, το οποίο έναντι 59 ευρώ εξοπλίζεται με δύο προσόψεις, βελτιωμένη αυτονομία και αρκετό χρόνο ομιλίας.
Το 606 λοιπόν της Alcatel εκτός από την οθόνη των 2,2 ιντσών και το «κλασικό» αριθμητικό πληκτρολόγιο, διαθέτει ένα συρόμενο πληκτρολόγιο QWERTY που ενδείκνυται για επικοινωνία σε social sites ή μέσω e-mail.
Το συγκεκριμένο μοντέλο προσφέρει μια κάμερα VGA για να απαθανατίσετε και να μοιραστείτε τις ξεχωριστές στιγμές σας, καθώς και συνδεσιμότητα GPRS για πρόσβαση στο internet, τα mails σας, και στα αγαπημένα σας site κοινωνικής δικτύωσης, όπως Facebook, Twitter κλπ. Ακόμη, τεχνολογία Bluetooth για εύκολη σύνδεση με συμβατές συσκευές, για ασύρματη μεταφορά αρχείων αλλά και σύνδεση με αξεσουάρ όπως hands-free ακουστικά, ενσωματωμένο music player και FM ραδιόφωνο, αλλά και υποδοχή microSD για κάρτες μνήμης έως και 4 GB. Ο χρόνος ομιλίας αγγίζει τις 11 ώρες και ο χρόνος αναμονής τις 530 ώρες.
Alcatel One Touch 706
Touchscreen κινητό τηλέφωνο με πρόσβαση στο web στα 59 ευρώ; Ονομάζεται Alcatel One Touch 706 και είναι ένα μοντέρνο, λεπτό και οικονομικό κινητό τηλέφωνο αφής. Η resistive οθόνη αφής των 2,4 ιντσών προσφέρει εύκολη επικοινωνία και άνετη περιήγηση στη συλλογή του multimedia υλικού σας.
Το 706 περιλαμβάνει εύχρηστο user interface, προσαρμογή των widgets για μεγαλύτερη ευκολία, τεχνολογία Bluetooth για εύκολη σύνδεση με συμβατές συσκευές, ενώ η ασύρματη μεταφορά αρχείων αλλά και η σύνδεση με αξεσουάρ επιτυγχάνεται με τα hands-free ακουστικά. Ακόμη υπάρχουν ενσωματωμένος music player και FM ραδιόφωνο, υποδοχή microSD για κάρτες μνήμης έως και 4 GB, καθώς και χρόνος ομιλίας που φτάνει τις 9 ώρες.
Alcatel One Touch 710
Η μοντέρνα και λεπτή touchscreen συσκευή Alcatel One Touch 710 κοστίζει 76 ευρώ, έρχεται με μια resistive οθόνη αφής 2,8 ιντσών και 262.000 χρωμάτων, ενώ η λειτουργία Dual SIM επιτρέπει παράλληλη χρήση από την ίδια συσκευή δύο διαφορετικών αριθμών. Το 710 περιλαμβάνει επίσης μια κάμερα 2 megapixels για να απαθανατίσετε και να μοιραστείτε τις ξεχωριστές στιγμές σας, καθώς και συνδεσιμότητα GPRS για πρόσβαση στο internet και τα mails σας, αλλά και στα αγαπημένα σας site κοινωνικής δικτύωσης, όπως Facebook, Twitter.
Επίσης, η περιήγηση στο μενού γίνεται με το εύχρηστο user interface, η τεχνολογία Bluetooth εξυπηρετεί την ασύρματη σύνδεση με άλλες συσκευές, η υποδοχή mini jack 3,5 χιλιοστών σύνδεση με τα ακουστικά σας και τα music player και ραδιόφωνο τη μουσική σας.
Το Alcatel One Touch 710 μπορεί να φιλοξενήσει τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τη μουσική σας χάρη στις κάρτες μνήμης microSD έως 8 GB. Ο δε χρόνος ομιλίας αγγίζει τις 15 ώρες και ο χρόνος αναμονής τις 830 ώρες.
Alcatel One Touch 808
Σκέφτεστε να κάνετε δώρο στη φίλη σας ένα gadget που να μην ξεπερνά τα 90 ευρώ, αλλά να ξεχωρίζει με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του και τις εύχρηστες λειτουργίες του; Αν ναι, τότε μάλλον ψάχνετε το Alcatel One Touch 808, ένα οικονομικό αλλά όμορφο κινητό τηλέφωνο, στα 89 ευρώ.
Αποτελώντας ένα από τα λίγα τηλέφωνα της αγοράς που φέρουν αναδιπλούμενο σχεδιασμό, ενσωματώνει πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο για γρήγορα μηνύματα και mails, αλλά και πρόσβαση στα αγαπημένα sites με την τεχνολογία GPRS.
Ανοίγοντας το OT-808 υπάρχει μια έγχρωμη οθόνη 2,4 ιντσών με ανάλυση 240 x 320 pixels. Το περιβάλλον του νέου Alcatel σάς δίνει τη δυνατότητα εξατομίκευσης της αρχικής οθόνης με εικονίδια που προσφέρουν άμεση πρόσβαση στο internet (μέσω του Opera Mini 4 browser), στα μηνύματα, στα προφίλ ήχου και πολλές ακόμη εφαρμογές, παρακάμπτοντας την είσοδο στο βασικό μενού. Παράλληλα, το OT-808 επιτρέπει τη σύνδεση με τα δημοφιλέστερα site κοινωνικής δικτύωσης όπως Facebook, MySpace, Hi5 και Flickr, ενώ από τον εξοπλισμό του μοντέλου δεν λείπει το widget για την online ενημέρωση του καιρού, ο RSS reader και ο διαχειριστής αρχείων.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment