Acer με WM κινητά και Motorola με hot συσκευές

Ακόμη μια εταιρεία, δηλώνει παρούσα στην μεγάλη αυτή έκθεση τεχνολογικών ειδών, αφού στο πάγκο της Acer είδαμε την πρώτη Windows Phone συσκευή της, την W4. Στην ουσία πρόκειται για ένα smartphone που εξοπλίζεται με το λειτουργικό σύστημα της Microsoft και συγκεκριμένα με το Windows Phone 7 Mango (7.1).
Η συσκευή αυτή έχει οθόνη μεγέθους 3.6- ιντσών (800 x 480), επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon MSM8255 SoC χρονισμένο στα 1GHz, με γραφικά Adreno 205, 8GB εσωτερική μνήμη, αλλά φέρει ακόμη και μία κάμερα των 5 megapixel στο πίσω μέρος και τέλος συνδεσιμότητα 802.11 b/g/n WiFi και Bluetooth 2.1. Παρέχει ακόμη υποστήριξη για quad-band GSM και HSPA.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΤΟROLA ΜΕ HOT ΠΡΟΙΟΝΤΑ...
Η ιστορία έχει ως εξής. Το pocket.now -site που γνωρίζουμε από διάφορες αποκαλύψεις το τελευταίο διάστημα- παρουσίασε τρία captures που ισχυρίζεται ότι αποτελούν μέρος δοκιμαστικών νέων ιστοσελίδων της Motorola με νέα σχεδίαση. Σ’ αυτά αποκαλύπτονται δύο νέα Android κινητά των Αμερικανών, το νέο tablet Xoom 2, καθώς και ένα watchphone. Λίγο μετά την αποκάλυψη, η Motorola Mobility επικοινώνησε με το pocket.now και ζήτησε από το site να κατεβάσει τα captures, πράγμα που έγινε. Η «ζημιά» όμως είχε ήδη γίνει και τα captures παρέμειναν στο σκληρό δίσκο κάποιων, που τα ανέβασαν με τη σειρά τους στα δικά τους sites. Δείτε, λοιπόν, ένα tablet που -πιθανότατα- είναι το νέο Xoom 2, δύο Android κινητά τηλέφωνα με τις ονομασίες «Zaha» και «Slimline», καθώς και ένα watchphone με την ονομασία «Tracy XL» στα πρότυπα αυτών που έχουν κατασκευάσει η LG και η Samsung. Ωραία μας φαίνονται και, ακόμη κι αν δεν είναι οι τελικές εκδόσεις των νέων προϊόντων της εταιρείας, αποδεικνύουν ότι οι Αμερικανοί έχουν πιάσει δουλειά και ετοιμάζουν νέες συσκευές που θα μας εντυπωσιάσουν εξίσου -ίσως και περισσότερο- με τα Xoom με Atrix.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment