Ευρυζωνικές ταχύτητες έως 28,8 Mbps

ΚΑΛΟ να το διαφημίζεις αλλά καλύτερα να το δούμε στην πράξη αφού η Cosmote ανακοίνωσε ότι συνεχίζοντας την αναβάθμιση του δικτύου της, ανακοίνωσε σήμερα την παροχή ακόμα υψηλότερων ευρυζωνικών ταχυτήτων στο Cosmote Internet Οn The Go, την υπηρεσία κινητής ευρυζωνικότητας που διαθέτει στην ελληνική αγορά.
Πιο αναλυτικά, με βάση μετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο δίκτυο της Cosmote, καταγράφηκαν μέγιστες ταχύτητες λήψης δεδομένων έως 23,8 Mbps, μέσω της προηγμένης τεχνολογίας HSPA+MIMO (High Speed Packet Access, Multiple Input Multiple Output).
Οι αναβαθμισμένες υπηρεσίες του δικτύου της Cosmote, που βασίζονται στην τεχνολογία HSPA+MIMO, θα διατεθούν αρχικά σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείαςσε επιλεγμένα σημεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια θα επεκταθούν σταδιακά και σε άλλες περιοχές της χώρας, ενώ αναμένεται να διατεθούν εμπορικά μέσα στο τρέχον έτος. Παράλληλα συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς η επέκταση του δικτύου 3G/HSPA/HSPA+ της εταιρείας σε όλο και περισσότερες περιοχές σε ολόκληρη τη χώρα.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment