LG GM750: έξυπνο Windows Phone

Γνωρίστε τη νέα πρόταση της LG στα «έξυπνα» κινητά, που απευθύνεται στην ανώτερη κατηγορία των καταναλωτών, δηλαδή σε όσους ζητούν τις πιο προηγμένες λειτουργίες για το κινητό τους.
Θα μπορούσαμε να συνοψίσουμε τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου μοντέλου στα εξής πέντε σημεία: Πρώτον, «φοράει» τo λειτουργικό Windows Mobile 6.5 και εξοπλίζεται με τα πιο πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και για τον πιο εξεζητημένο καταναλωτή. Δεύτερον, η κάμερα των 5 megapixels με auto focus και δυνατότητα λήψης φωτογραφιών στα 2592 x 1944 pixels κινείται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Τρίτον, το MP3 Player που εξασφαλίζει μια φορητή συσκευή αναπαραγωγής ήχου στο κινητό σας με πολύ ικανοποιητικό στέρεο. Τέταρτον, η συνδεσιμότητά του που υποστηρίζει τα δίκτυα HSDPA/HSUPA σε υψηλές ταχύτητες (7.2 Mbps και 2Mbps αντίστοιχα), για να μην περιμένετε να γεράσετε μέχρι να «κατεβάσετε» ένα αρχείο από το διαδίκτυο. Πέμπτον, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η απαραίτητη για ένα smartphone ύπαρξη ασύρματου Wi-Fi, επιτρέποντάς σας ατέλειωτη διασκέδαση.
Με δυο λόγια, επιλέγοντας το LG GM750, επιλέγετε ένα «έξυπνο» κινητό με πολύ λίγα τρωτά σημεία, αλλά πλήθος προδιαγραφών που το καθιστούν επάξια ένα πολύ καλό Windows Phone. Με 299 ευρώ, αγοράζετε μάλλον το πιο οικονομικό Windows Phone της αγοράς.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment