LG με 4,8 οθόνη και Moblin!

Η LG παρουσίασε στην CES το GW990, μια συσκευή που αποτελεί μίξη ενός κινητού τηλεφώνου και ενός Tablet PC. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του νέου τηλεφώνου είναι η τεράστια οθόνη αφής, η οποία, διαθέτει τη χορταστική διαγώνιο των 4,8".
Έως τώρα το HTC HD2 με διαγώνιο 4,3" κατείχε τον τίτλο του κινητού τηλεφώνου με την μεγαλύτερη οθόνη. Το όφελος από τη χρήση μιας τέτοιας οθόνης είναι ότι o χρήστης μπορεί να εργαστεί ταυτόχρονα με περισσότερες εφαρμογές. Και με την υποστήριξη της ανάλυσης των 720p, μπορείτε να δείτε και HD περιεχόμενο από το κινητό.
Επιπλέον το LG GW990 ενσωματώνει το λειτουργικό σύστημα Moblin της Intel, ενώ είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Moorestown (και αυτός της Intel), ο οποίος έχει αναπτυχθεί ειδικά για χρήση σε κινητά τηλέφωνα. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής συγκαταλέγονται τα HSPA, A-GPS με ψηφιακή πυξίδα, WLAN, μια κάμερα των 5MPixels και μια μπαταρία των 1.850mAh. Η εσωτερική μνήμη ανέρχεται στα 16GB και η RAM στα 512MB. Το GW990 αναμένεται να το δούμε στην αγορά το δεύτερο εξάμηνο του 2010.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment