Apple με iPhone 4.0 OS, iPad και iLife 2010

Η Apple απέστειλε προσκλήσεις στον ειδικό τύπο για μία εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στις 27 Ιανουαρίου, όταν και η εταιρεία θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο κοινό την νέα της δημιουργία, με την μορφή ενός tablet, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα ονομαστεί iPad (ή iSlate). Και όχι μόνο αυτό, αφού η εταιρεία σκοπεύει να ανακοινώσει την νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος για το iPhone (iPhone 4.0 OS) καθώς και την νέα σουίτα iLife 2010.
Όσοι περίμεναν μαζί και το νέο... iPhone (αναφερόμαστε βεβαίως στο... hardware) θα χρειαστεί να περιμένουν μερικούς μήνες ακόμη, ωστόσο σύμφωνα με φήμες, επειδή το iPhone 4G - ή όπως θα ονομάζεται - θα μοιράζεται το ίδιο λειτουργικό σύστημα με το πολυναναμενόμενο tablet της εταιρείας, η Apple δεν μπορούσε παρά να μας παρουσιάσει παράλληλα με τον νέο της υπολογιστή και την επόμενη γενιά του λειτουργικού συστήματος για το iPhone.
Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι δεν θα υπάρξουν και... εκπλήξεις όπως για παράδειγμα πέρυσι, με την... αφαίρεση της κάμερας από το iPod Touch και την προσθήκη της στο... Nano.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment