HTC Smart και όλα γίνονται απλά..

ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ εδώ και καιρό το HTC Smart το οποίο σύμφωνα με τον φίλο pestaola δεν αφορά ένα κινητό αλλά μια ολόκληρη πλατφόρμα. Τώρα η HTC προχωράει στην επίσημη ανακοίνωση του Smart και στην Ελλά με ότι σημαίνει αυτό. Σύντομα θα δούμετο HTC Smart στην Ελλάδα παραμένει άγνωστο αλλά αυτό δεν έχει απολύτως καμία σημασία γιατί το όραμα της HTC είναι πολύ σημαντικότερο από ένα κινητό. Θέλουμε το Smart και τις επόμενες τρεις γενιές μαζί, εδώ και τώρα. Αυτό μετράει.
Η HTC έκανε μαγικά και έστησε το Sense από την αρχή ώστε να ταιριάζει πάνω από το Qualcomm Brew Mobile Platform που φαίνεται ότι “enables smartphone devices to be offered at more aggressive price points”. Εδώ τελειώνουν και οι εκπλήξεις αφού τα λοιπά χαρακτηριστικά είναι μάλλον αναμενόμενα. Οθόνη αφής 2.8″ με ανάλυση QVGA, quad band GSM 850/900/1800/1900 MHz, 3G HSPA 2100 MHz, Bluetooth 2.0, κάμερα ανάλυσης 3 megapixel και 256MB RAM.
Αισθητή η απουσία GPS, WiFi και ο μόλις 300MHz επεξεργαστής. Λογικό γιατί το Smart δεν προσπαθεί να είναι ούτε να γίνει Το smartphone. Αντίθετα, προσπαθεί να πουλήσει εκεί που όλα τα άλλα smartphones απέτυχαν. Περιμέναμε φίλε μεγαλύτερη οθόνη τουλάχιστον 3 ιντσών πάντως...
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment