Συνεχίζει να προκαλεί η LG!...

ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ για τα καλά πέρσι το Chocolate BL40, ένα τηλέφωνο που μετά βεβαιότητας θα δείτε σε λίγα χέρια και οπωσδήποτε θα το ζηλέψετε, αποκαλύπτουμε όμως και τον δεύτερο εκπρόσωπο της νέας γενιάς «σοκολάτας» της LG, το Chocolate BL20. Να σημειώσουμε ότι και οι δύο νέες «σοκολάτες» εντάσσονται στη σειρά Black Line της κορεατικής εταιρείας.
Design
Αξίζει να αναφέρουμε, όπως θα καταλάβετε και μόνοι σας, το νέο μοντέλο διαφέρει από το BL40, που μας είχε ενθουσιάσει με την πανοραμική οθόνη του. Εδώ, τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο λεπτός σχεδιασμός, το γοητευτικό μαύρο χρώμα, το slide πληκτρολόγιο με τα χαρακτηριστικά κόκκινα πλήκτρα αφής. Ακολουθεί τον κλασικό σχεδιασμό της σειράς, αλλά ξεχωρίζει με το μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα και τις κόκκινες πινελιές που του δίνουν το άρωμα του lifestyle. Κοσμικός ο σχεδιασμός του για να ξεχωρίζει και να τραβά τα βλέμματα.
Multimedia
Στα οπτικοακουστικά χαρακτηριστικά λίγα πράγματα έχουν αλλάξει. Θα βρούμε την κάμερα των 5 megapixels και οπτικά της Schneider-Kreuznach, με αυτόματη εστίαση και LED flash. Το ραδιόφωνο FM, ο media player με υποστήριξη πολλαπλών αρχείων ήχου και βίντεο και η υποστήριξη για κάρτες μνήμης microSD μέχρι 32 GB επαυξάνουν τη multimedia υπόσταση του κινητού. Συνεχίζοντας, η οθόνη αφής 2,4 ιντσών, ανάλυσης QVGA (240 x 320 pixels) και 262 χιλιάδων χρωμάτων, δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτήν του Chocolate BL40, αλλά παρ' όλα αυτά τη δουλειά της την κάνει μια χαρά. Η μοναδική καινοτομία είναι η λειτουργία ClearMemo Capture με text scan, για να γράφετε γρήγορα τα κείμενά σας και να τα προβάλετε στην πολύ ευκρινή οθόνη.
Συνδεσιμότητα
Και στη δεύτερη «σοκολάτα» οι προδιαγραφές συνδεσιμότητας συνεχίζουν να κινούνται σε υψηλά επίπεδα, με τα δίκτυα tri-band GSM και dual-band HSDPA στα 3.6 Mbps να προσδίδουν υψηλές ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων στη συσκευή. Επίσης, δεν λείπει το στερεοφωνικό Bluetooth 2.1, το USB 2.0, η υποστήριξη SMS, EMS, MMS, EMail, Instant Messaging, ενώ ξεχωρίζει η εφαρμογή Widget Hotkey που μας συνδέει με το διαδίκτυο για να έχουμε πρόσβαση στη γνώση και την πληροφορία. Η «νέα σοκολάτα» συνεχίζει να κοιτά απειλητικά τους ανταγωνιστές της και στον σχεδιασμό και στις τεχνολογικές προδιαγραφές...
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment