Προσοχή στα fake SMS απο αγνώστους

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί πολύ σε καρτοκινητά Vodafone CU αλλά και σε καρτoκινητά της Cosmote ένα γραπτό μήνυμα με το κείμενο «Η Vodafone σου χαρίζει για όλο το 2010 μόνο με 1 ευρώ το μήνα 1200 λεπτά ομιλίας και 1200 SMS προς όλη την παρέα της CU στέλνοντας αυτό το μήνυμα σε 20 παφές μέχρι 29/12/2009».
Το ίδιο μήνυμα εστάλη και στο Vodafone CU καρτοκινητό συγγενικών μου προσώπων, αλλά και στο δικό μου κινητό (που δεν είναι καρτοκινητό) από φίλους και φίλες. Αμέσως έτρεξα να διαπιστώσω στο vodafone.gr αν υπάρχει κάποια ανακοίνωση για την προσφορά και το θέμα αυτό, αφού κάτι δε μου καθόταν καλά. Στο site της εταιρίας δεν υπάρχει τίποτα, οπότε ακολούθησε τηλεφώνημα στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 13830, όπου σε σχετική ερώτησή μου η εκπρόσωπος που απάντησε μου είπε ότι όλο αυτό είναι φάρσα και δεν ισχύει!
Γι΄αυτό προσοχή, αν λάβετε τέτοιο γραπτό μήνυμα, απλά αγνοήστε το και μην το στείλετε σε 20 επαφές, όπως αναφέρεται! Και φροντίστε να ενημερώσετε και τους φίλους – γνωστούς που θα σας στείλουν τέτοιο μήνυμα ότι πρόκειται για φάρσα και ότι άδικα χρεώνονται να στείλουν 20 μηνύματα για να αποκτήσουν τα δήθεν 1200 λεπτά και SMS της προσφοράς! Αναλογο μήυμα εμφανίζεται και για το Whats up οπότε προσοχή φίλοι μου!
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment