Το HTC Touch 2 μιλάει Ελληνικά

Με το νέο λειτουργικό σύστημα Windows Mobile 6.5 Professional, το HTC Touch2 οργανώνει τον χρόνο σας με χαρακτηριστική ευκολία, ενώ η βελτιωμένη έκδοση του TouchFLO προσφέρει άμεση πρόσβαση στις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των επαφών, μηνυμάτων, φωτογραφιών, μουσικών αρχείων ή της πρόβλεψης του καιρού.
Όταν προβάλετε μια ιστοσελίδα στο πρόγραμμα περιήγησής σας ή μια φωτογραφία σ' ένα άλμπουμ, μπορείτε να μεγεθύνετε ή να σμικρύνετε τις πληροφορίες που απεικονίζονται στην οθόνη, με ένα απλό άγγιγμα των δαχτύλων σας χάρη στην ειδική επιφάνεια κύλισης που βρίσκεται κάτω από την οθόνη αφής. Μείνετε σε επαφή με τους φίλους σας, ελέγξτε τα e-mail σας ή περιηγηθείτε στο διαδίκτυο. Με την εφαρμογή Facebook μπορείτε να δείτε τις πληροφορίες Facebook των φίλων σας καθώς και τα φωτογραφικά τους άλμπουμ. Αλλάξτε την κατάστασή σας και να στείλτε μηνύματα στους φίλους σας. Στείλτε φωτογραφίες και βίντεο απευθείας στον λογαριασμό σας στο Facebook. Καλέστε τους φίλους σας αν οι τηλεφωνικοί αριθμοί τους είναι στα προφίλ τους.
Με το Microsoft My Phone, μπορείτε να συγχρονίσετε πληροφορίες μεταξύ του τηλεφώνου σας και ενός ιστοχώρου που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης και φιλοξενείται από τη Microsoft. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας και να κάντε επαναφορά των επαφών σας, των ραντεβού ημερολογίου, των φωτογραφιών και άλλων πληροφοριών.
Στο Windows Marketplace for Mobile, είναι εύκολο να λάβετε με ασφάλεια νέα προγράμματα, από παιχνίδια έως ισχυρές επαγγελματικές εφαρμογές, που καλύπτουν τις ανάγκες σας και κάνουν το HTC Touch2 πραγματικά προσωπικό.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment