LG GΤ505 με πολλές εκπλήξεις...

ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ στη φιλοσοφία της να αποκαλύπτει μοντέρνα και εύχρηστα κινητά -με έφεση στην τεχνολογία αφής- η LG παρουσίασε το GT505, ένα κινητό που προσφέρει αρκετά άριστες επιδόσεις σε όλους σχεδόν τους τομείς και το οποίο απευθύνεται στη μεσαία κατηγορία των καταναλωτών.
DESIGN και χαρακτηριστικά
Αν λάβουμε υπόψη ότι τα candy bar κινητά δεν είναι τόσο εύκολο να διακριθούν για τη σχεδίασή τους μια και το «μονοκόμματο» σχήμα τους δεν αφήνει περιθώρια για πολλά σχεδιαστικά παιχνίδια. Το GT505 ξεφεύγει αρκετά από τον συγκεκριμένο κανόνα, όντας ένα από τα πιο μοδάτα candy bar phones που θα κρατήσετε στα χέρια σας και, μάλιστα, σ' αυτό συνηγορούν τόσο το μαύρο γυαλιστερό του χρώμα όσο και η μεγάλη οθόνη των 3 ιντσών που δεσπόζει στην μπροστινή επιφάνεια.
MULTIMEDIA
Η οθόνη του κινητού είναι το μεγάλο του προτέρημα με τη μεγάλη διάσταση, την υψηλή ανάλυση και την τεχνολογία πλήρους αφής. Πολύ καλών προδιαγραφών είναι και η κάμερα των 5 megapixels, για φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ανάλυσης, με αυτόματη εστίαση και LED φλας που βοηθά σε συνθήκες μη ικανοποιητικού φωτισμού, ενώ υπάρχει και δεύτερη κάμερα για βιντεοκλήσεις. Οι multimedia δυνατότητες ολοκληρώνονται με ραδιόφωνο FM και MP3/MP4 player. H διαθέσιμη μνήμη δεν υπερβαίνει τα 60ΜΒ, αλλά υπάρχει και θύρα για κάρτες microSD έως 8GB.
ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Αξιοποιώντας πάντα στο έπακροτις υψηλές ταχύτητες του HSDPA, το GT505 προσφέρει γρήγορη μετάδοση δεδομένων. Επίσης διαθέτει δέκτη GPS με A-GPS καθώς και geotagging για γεωγραφική σήμανση των φωτογραφιών. Ακόμα θα βρείτε ενσωματωμένη την εφαρμογή πλοήγησης WisePilot για δωρεάν δοκιμή 30 ημερών, με φωνητικές οδηγίες και επιλογή 2D και 3D χαρτών. Εκτός του ενσωματωμένου browser, μπορείτε να συνδεθείτε στο διαδίκτυο και μέσω Wi-Fi, ενώ μπορείτε να μοιράσετε τα αρχεία σας γρήγορα και εύκολα μέσω Bluetooth. Από πλευράς μηνυμάτων, υποστηρίζονται SMS, MMS, e-mail, και push e-mail.
To GT505 αποτελεί μια πολύ καλή πρόταση από πλευράς LG, σε σχέση κόστους/απόδοσης. Με 200 περίπου ευρώ, παίρνετε ένα κινητό με εμφάνιση και προδιαγραφές που θα ζήλευαν ακριβότερα μοντέλα.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Δίκτυο λειτουργίας: HSDPA 3.6Mbps/GSM quad-band/GPRS/EDGE
Οθόνη: TFT αφής 3 ιντσών, 262Κ χρώματα, 240x400
Κάμερα: 5 megapixels, autofocus, LED φλας, δεύτερη κάμερα για βιντεοκλήσεις
Μνήμη: 60MB + θύρα για κάρτες microSD έως 8GB
Χαρακτηριστικά: S-Class περιβάλλον αφής, GPS με A-GPS, geotagging, WisePilot, ραδιόφωνο FM, MP3/MP4 player, Bluetooth 2.0 Α2DP, USB 2.0, Wi-Fi, document viewer, φωνητική εγγραφή, αισθητήρας κίνησης
Χρόνος ομιλίας: 7 ώρες
Χρόνος αναμονής: 260 ώρες
Διαστάσεις: 107 x 54,5 x 11,8 mm
Βάρος: 98 γρ.
Τιμή: 209 ευρώ
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment