Samsung S7070 και S515...

Η Samsung έχει στα σκαριά δύο νέα κινητά τηλέφωνα που απευθύνονται αποκλειστικά στο γυναικείο φύλο. Ο λόγος για τα μοντέλα S7070 και S5151, τα πρώτα της νέας σειράς Diva της εταιρείας. Αυτά τα κινητά τηλέφωνα περιέχουν λειτουργίες που απευθύνονται αποκλειστικά στο αδύνατο (τρόπος του λέγειν) φύλλο.
Έτσι το "Beauty Effect", για παράδειγμα, ρυθμίσει αυτόματα τη ενσωματωμένη κάμερα για καλύτερες λήψεις πορτρέτων. Το "Lomo Effect" από την άλλη κάνει τις λήψεις του κινητού πιο ...καλλιτεχνικές. Επιπλέον ο κατασκευαστής έχει ενσωματώσει και μερικές λειτουργίες ασφάλειας, όπως είναι η αποστολή ενός μηνύματος SOS και η ειδοποίηση για τηλεφωνικές απάτες. Φυσικά δεν λείπει ένας Instant Messenger που λειτουργεί σε πολλαπλές πλατφόρμες.
Όσον αφορά τον υπόλοιπο εξοπλισμό των κινητών δεν έχουν αποκαλυφθεί και πολλά πράγματα: μια φωτογραφική μηχανή των 3,2MPixels και ένα κατάλληλο για το έτερο ήμισυ λειτουργικό σύστημα με την επιφάνεια εργασίας TouchWiz - περισσότερα δεν αποκάλυψε η Samsung.
Εκτός αυτού τα δύο κινητά διαφέρουν μεταξύ τους σε διάφορα σημεία. Η χρήση του επιθέματος "Folder" στο S5151 προδίδει ότι πρόκειται για ένα clamshell μοντέλο (που ανοίγει σαν κοχύλι). Το κάλυμμα του είναι ημιδιαφανές, προσφέροντας κλεφτές ματιές σε μια οθόνη, που απεικονίζει τα SMS ή τις εισερχόμενες κλήσεις. Το S7070 απεναντίας είναι ένα κινητό με οθόνη αφής, εξοπλισμένο με μια οθόνη των 3". Τα Samsung S7070 και S5151 αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά τον Ιανουάριο του 2010. Σε τιμές που δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment