Μειώσεις τελών τερματισμού στις εταιρείες...

Νέα μείωση κατά 20,6% των τελών τερματισμού κλήσεων στο δίκτυό της ανακοινώνει η COSMOTE. Ειδικότερα, από την 1η Ιανουαρίου 2010 το νέο μειωμένο τέλος τερματισμού της COSMOTE θα ανέρχεται πλέον από 0,0786€ σε 0,0624€ ανά λεπτό.
Η ως άνω μεταβολή αποτελεί τη δέκατη διαδοχική μείωση στην οποία προβαίνει η COSMOTE από τις αρχές του 2003 προς όφελος των καταναλωτών, οι οποίοι θα μπορούν να απολαμβάνουν ακόμη χαμηλότερες χρεώσεις για τις κλήσεις που πραγματοποιούν από σταθερά δίκτυα προς πελάτες COSMOTE.
ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ....
Σε μείωση του τέλους τερματισμού των φωνητικών κλήσεων από εθνικά και σταθερά δίκτυα προς το δίκτυό της προχωράει η WIND Ελλάς. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως από την 1η Ιανουαρίου 2010 θα προβεί στη μείωση του τέλους τερματισμού για τις φωνητικές κλήσεις που τερματίζουν σε αριθμούς τελικών χρηστών, στο δίκτυο κινητών επικοινωνιών της.
Πιο συγκεκριμένα, από την 1/1/2010, το νέο τέλος τερματισμού θα διαμορφωθεί από τα 7,86 Ευρωλεπτά το λεπτό στα 6,24* Ευρωλεπτά ανά λεπτό (0,0624 Ευρώ/λεπτό) με χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Η μείωση ανέρχεται σε 20,6%.
Από το 2006 η WIND έχει προβεί -είτε λόγω ρυθμιστικής υποχρέωσης, είτε οικειοθελώς- σε μειώσεις τελών τερματισμού οι οποίες υπερβαίνουν συνολικά το 50%, συμβάλλοντας στην οικονομικότερη επικοινωνία των Ελλήνων καταναλωτών.
Τέλος και η VODAFONE ανακοίνωσε ότι τα τέλη τερματισμού κλήσεων στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Vodafone θα μειωθούν από €0,0786 το λεπτό σε €0,0624 το λεπτό, χωρίς ελάχιστη χρέωση και με χρέωση ανά δευτερόλεπτο.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment