Samsung bada: το νέο λειτουργικό

Στο Internet εμφανίστηκε μια πληθώρα screenshots από το νέο λειτουργικό σύστημα της Samsung, στα οποία μπορεί να δει κανείς εικόνες από τον Media player, την ατζέντα και άλλα στοιχεία του λειτουργικού συστήματος. Το νέο λειτουργικό σύστημα για κινητά τηλέφωνα της Samsung θα κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στο πρώτο εξάμηνο του νέου έτους και θα συνοδεύεται από το σχετικό ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης εφαρμογών, όπως σας είχαμε πει και σε παλιότερο άρθρο μας.
Το "bada", που στο κορεάτικα σημαίνει ωκεανό ή θάλασσα, θα συνοδεύει στο μέλλον τα smartphones και τα κινητά μεσαίας ή υψηλής κλάσης της Samsung αντικαθιστώντας το τωρινό OS. Tα φθηνά μοντέλα θα συνεχίσουν να διατίθενται με το τωρινό λειτουργικό σύστημα της Samsung.
Επιπλέον θα προσφέρει νέες δυνατότητες και θα επιτρέπει στους χρήστες να το φέρουν στα μέτρα τους εξοπλίζοντας το με εφαρμογές που θα μπορούν να κατεβάσουν από το σχετικό Αpplication Store. To bada αναμένεται να είναι πολύ δυνατό στην περιοχή του 3D gaming και στην υποστήριξη του Flash, σύμφωνα με την Samsung.
Τέλος θα προσφέρει ένα λιτό και επαναστατικό περιβάλλον χρήσης. Οι βασικές λειτουργίες - όπως οι τηλεφωνικές κλήσεις, λειτουργίες ενημέρωσης, ατζέντα κ.λπ. - θα διαθέτονται εξ αρχής από το λειτουργικό σύστημα. Για περαιτέρω λειτουργίες θα πρέπει να κατεβάσετε έξτρα εφαρμογές από το App Store, όπως κάνουν τώρα και οι κάτοχοι ενός iPhone.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment