LG Expo: βίντεο από "κινητό-προβολέα

Στο Internet εμφανίστηκε ένα βίντεο από το νέο κινητό τηλέφωνο με οθόνη αφής της LG, το οποίο ενσωματώνει ένα μίνι projector. Η LG παρουσίασε αυτό το μοντέλο, που ονομάζεται Expo, την περασμένη εβδομάδα ενώ το προορίζει για την αμερικανική αγορά.
Το LG Expo είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ μέσω της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας AT&T. Διαθέτει το λειτουργικό σύστημα Windows Mobile 6.5, μια οθόνη αφής των 3,2", πλήρες συρόμενο πληκτρολόγιο και μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή των 5MPixels.
Ως περιβάλλον χρήσης χρησιμοποιείται το S-Class της LG, το οποίο χρησιμοποιείται ήδη στο LG KM900 Arena. Αυτό, όμως, που κάνει το κινητό τηλέφωνο να ξεχωρίσει είναι ο ενσωματωμένος του projector. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή αυτός ο προβολές μπορεί να προβάλει εικόνες στο τοίχο σε μια επιφάνεια με διαγώνιο 40 ιντσών - ήτοι περίπου ένα μέτρο.
Το κινητό, σε συνδυασμό με ένα διετές συμβόλαιο, παρέχεται σε περίπου 200 δολάρια (133 ευρώ), ενώ για τον projector χρειάζεται η καταβολή 120 ευρώ επιπλέον. Ακόμα είναι άγνωστο αν και πότε αυτό το κινητό προβολέας κυκλοφορήσει στη χώρα.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment