Nokia C3: Επίσημα με ο οκταπύρηνο επεξεργαστή, θύρα micro-USB

Μόλις προχθές είδαμε μία ανερχόμενη πρόταση της Nokia στην κατηγορία των entry-level συσκευών, με ένα όνομα που θυμίζει παλαιότερες εποχές της εταιρείας, αλλά μία εμφάνιση που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το παρελθόν.
Σήμερα η Nokia ανακοίνωσε και επίσημα το οικονομικό Nokia C3. Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει ένας οκταπύρηνος Unisoc επεξεργαστής στα 1.6GHz, ο οποίος είναι μέλος της σειράς SC9863 των SoC της εταιρείας, συνοδευόμενος από 3GB μνήμης RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου (έως 128GB). Η μπαταρία της συσκευής ανέρχεται στα 3.040mAh με υποστήριξη φόρτισης 5W μέσω θύρας micro-USB.
Στο μπροστινό μέρος της συσκευής βλέπουμε την LCD οθόνη των 5,99 ιντσών με ανάλυση HD+, με αρκετά μεγάλα bezel στο πάνω και το κάτω μέρος της. Εκεί υπάρχει και η selfie κάμερα των 5MP, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει η κύρια κάμερα των 8MP, συνοδευόμενη από flash. Κάτω από την κάμερα υπάρχει ένας φυσικός αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων, με τη συσκευή να προσφέρει και θύρα ακουστικών 3.5 χιλιοστών με υποστήριξη FM Radio.
Πέραν των volume και power πλήκτρων, το Nokia C3 έχει ένα ακόμα πλήκτρο, το οποίο ονομάζει Xpress Key, για τη γρήγορη εκκίνηση του Google Assistant ή άλλων εφαρμογών. Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από polycarbonate και θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα, μπλε και chopper. Οι πωλήσεις ξεκινούν στις 13 Αυγούστου για την αγορά της Κίνας με τιμή 85 ευρώ, αν και όσοι κάνουν προπαραγγελία θα το πάρουν 5 ευρώ φθηνότερα.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment