Samsung Galaxy S20 Fan Edition: Νέα renders για το σχεδιασμό του,

Το Samsung Galaxy S10 Lite ήταν μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της Samsung, συνδυάζοντας flagship specs όπως ο Snapdragon 855, ικανή κάμερα και μεγάλη μπαταρία σε ένα πιο οικονομικό πακέτο. Ο πνευματικός διάδοχος του φαίνεται να είναι αρκετά κοντά, ενώ έχουμε και τα πρώτα renders της συσκευής της Samsung.
Οι @onleaks και @pricebaba μας δίνουν μία πρώτη εικόνα του επερχόμενου Samsung Galaxy S20 Fan Edition, το οποίο φαίνεται να έχει αρκετές ομοιότητες με τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς Galaxy S20. Αν και έρχεται με μεγαλύτερα bezel, ειδικά στο πάνω και το κάτω μέρος, η οθόνη του έχει μία ελαφριά κυρτότητα στις άκρες, ενώ στο κέντρο υπάρχει και η οπή που φιλοξενεί τη selfie κάμερα των 32MP.
Στο πίσω μέρος αναμένουμε να γίνει χρήση πλαστικού, με μεταλλικό frame στα πλαϊνά της συσκευής. Το τριπλό σύστημα κάμερας φιλοξενείται από το camera bump στα αριστερά της συσκευής, όπως σε όλα τα flagship μοντέλα φέτος, ενώ τα πλήκτρα βρίσκονται στα δεξιά. Το πάχος του Galaxy S20 Fan Edition θα είναι μόλις 8 χιλιοστά. Τέλος, δε θα υπάρχει θύρα ακουστικών 3.5 χιλιοστών, αλλά θα έχει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη.
Το Galaxy S20 Fan Edition αναμένεται να κυκλοφορήσει και με Exynos 990 επεξεργαστή, κάτι που μάλλον θα δούμε εμείς εδώ στην Ευρώπη, όπως και στο Galaxy Note 20. Η μπαταρία του αναμένεται 4.500mAh, ενώ θα δούμε και ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Η τιμή του αναμένεται γύρω στα 750 δολάρια, βάση των μέχρι τώρα αναφορών.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment