Motorola Razr 2020 5G: Οι πρώτες live φωτογραφίες της συσκευής

Το Motorola Razr ήταν μία από τις πιο πολυαναμενόμενες συσκευές του 2019, συνδυάζοντας τον πρωτότυπο για τότε σχεδιασμό του αρχικού Razr με το μέλλον των smartphones, δηλαδή τις foldable οθόνες. Δυστυχώς τα πολλά προβλήματα της συσκευής σε συνδυασμό με τη τιμή του το έκαναν εύκολο αντίπαλο για το καλύτερα εξοπλισμένο Galaxy Z Flip.
Η Motorola όμως επιμένει και είναι έτοιμη να παρουσιάσει το διάδοχο του Razr 2019, με τον @evleaks να μας δίνει την πρώτη εικόνα της συσκευής. Αρχικά η συσκευή φαίνεται να έχει αυξημένο πάχος και πιο στρογγυλεμένες γωνίες σε σχέση με την περσινή έκδοση, ενώ λείπει εντελώς ο φυσικός αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο κάτω μέρος της συσκευής.
Η εξωτερική οθόνη φαίνεται να μην έχει υποστεί κάποια αλλαγή, όμως η εξωτερική κάμερα σίγουρα έχει, καθώς εξέχει αρκετά παραπάνω σε σχέση με πέρσι. Τέλος και το notch φαίνεται σημαντικά μικρότερο. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που περιμένουμε από το Razr 2020 5G είναι επεξεργαστής Snapdragon 765G, 8GB μνήμης RAM και μπαταρία 2.845mAh. Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα ώστε να έρθει αντιμέτωπη με το Galaxy Z Flip 5G της Samsung.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment