Huawei Mate X2: Θα είναι αυτός ο τελικός σχεδιασμός του νέου foldable;



Τους επόμενους μήνες αναμένεται η κινέζικη κατασκευάστρια να κυκλοφορήσει μερικά νέα μοντέλα στη σειρά Mate. Εκτός από τα πολυαναμενόμενα Huawei Mate 40, περιμένουμε η εταιρεία να διαθέσει στην αγορά και το νέο foldable smartphone Huawei Mate X2.
Γνωρίζαμε για τον σχεδιασμό πριν μήνες
Πρόσφατα, ένα βασικό μέλος της βιομηχανίας οθονών, ο Ross Young, αποκάλυψε ότι το Huawei Mate X2 θα διπλώνει προς τα μέσα, ακριβώς όπως το Samsung Galaxy Z Fold 2, και όχι προς τα έξω, όπως τα δύο προηγούμενα foldable της εταιρείας.
Τώρα, ο ίδιος δημοσίευσε μερικά renders τα οποία προέρχονται από ένα ιδιαίτερα παλιό concept, και σημείωσε ότι το Mate X2 δεν θα διαφέρει πολύ από το συγκεκριμένο concept.
Huawei Mate X2 Concept Final Design May
Έτσι θα είναι το νέο foldable smartphone
To concept παρουσιάζει το Huawei Mate X2 με μεγάλη εύκαμπτη οθόνη η οποία έχει μικρά bezels, ενώ δεν παρατηρούμε πουθενά κάποιο notch ή punch hole. Εξωτερικά, το foldable smartphone έχει μόνο το module των καμερών, το οποίο έχει κλασικό ορθογώνιο σχήμα.
Επιπλέον, το Huawei Mate X2 διαθέτει ένα μακρόστενο τμήμα, το οποίο είναι προσβάσιμο τόσο όταν το αναδιπλούμενο τηλέφωνο είναι ανοιχτό, όσο και όταν είναι κλειστό.
Στο συγκεκριμένο τμήμα, βλέπουμε να υπάρχει μία μακρόστενη οθόνη στην οποία προβάλλονται διάφορες πληροφορίες και ειδοποιήσεις. Πάνω από την οθόνη παρατηρούμε δύο selfie κάμερες. Επιπλέον, στο ίδιο τμήμα φιλοξενείται το Huawei S Pen, όπως το ονομάζει ο δημιουργός του concept.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment