Nubia Red Magic 5s: Πέρασε σε επιδόσεις στο AnTuTu ακόμα και το Lenovo Legion Phone Duel

Nubia Red Magic 5s AnTuTu Score
Πριν λίγες ημέρες, η Asus και η Lenovo παρουσίασαν τα νεότερα gaming smartphones τους. Αναφερόμαστε στα Asus ROG Phone 3 και Lenovo Legion Phone Duel. Οι επόμενες προσθήκες στον κατάλογο της κατηγορίας θα είναι τα Black Shark 3s και Nubia Red Magic 5s, τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν αυτές τις ημέρες.
Χαρακτηριστικά
Το Red Magic 5s θα έχει οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 144Hz και touch sampling rate 320Hz. Επιπλέον, θα έχει shoulder buttons, LPDDR5 μνήμη RAM, UFS 3.1 αποθηκευτικό χώρο, υδρόψυξη, ενδεχομένως φυσικό ανεμιστήρα για καλύτερη ψύξη, και φυσικά ο επεξεργαστής που θα χρησιμοποιεί θα είναι ο Snapdragon 865 Plus.
Τα πρώτα benchmarks
Το Nubia Red Magic 5s πέρασε από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες μέτρησης επιδόσεων και τα πρώτα δείγματα αποκαλύπτουν ένα πολλά υποσχόμενο gaming smartphone, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν θα απογοητεύσει τους gamers που θα το αποκτήσουν.
Στο κινέζικο Master Lu το Red Magic 5s κατάφερε να αγγίζει τους 616.085 πόντους, ένα νούμερο αρκετά υψηλό. Αντίστοιχα, στο AnTuTu το gaming smartphone έφτασε τους 659.686 πόντους, ξεπερνώντας το Lenovo Legion Phone Duel κατά περίπου 11.000 πόντους.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι στη λίστα που δημοσίευσε το AnTuTu με τα καλύτερα σε επιδόσεις Android flagship smartphones για τον Ιούνιο 2020 την υψηλότερη βαθμολογία σημείωσε το Oppo Find X2 Pro με 609.045 πόντους, δηλαδή το Nubia Red Magic 5s έλαβε κατά 50.641 πόντους υψηλότερη βαθμολογία.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment