HydrogenOS 11: Η νέα έκδοση της OnePlus φέρνει το Always On Display

HydrogenOS 11: Η νέα έκδοση της OnePlus φέρνει το Always On Display και όχι μόνο
Η OnePlus παρουσίασε σήμερα το HydrogenOS 11, τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της για την Κίνα, η οποία φέρνει αρκετές νέες λειτουργίες και νέο σχεδιασμό. Μπορεί να αφορά μόνο τις συσκευές της εταιρείας που κυκλοφορούν στην Κίνα, παρόλα αυτά, ορισμένα από τα νέα στοιχεία θα τα δούμε και σε κάποια μελλοντική έκδοση του OxygenOS.
Όπως μπορείτε να δείτε και στο video, η OnePlus πρόσθεσε τη λειτουργία Always On Display, κάτι που ζητούσαν οι χρήστες εδώ και χρόνια, άλλαξε την εμφάνιση των live wallpapers και της οθόνης κλήσης, αλλά και την εμφάνιση του App drawer. Ριζική είναι και η αλλαγή στην εφαρμογή του καιρού, με πληθώρα από νέα animations ανάλογα με την κατάσταση, ενώ στη γκαλερί εμφανίζονται κάθε εβδομάδα οι κορυφαίες στιγμές επιλεγμένες από τον αλγόριθμο Τεχνητής Νοημοσύνης.
Στο background, η εταιρεία έκανε λόγο για ένα νέο σύστημα διαχείρισης του συστήματος, έτσι ώστε να λειτουργεί η συσκευή πιο αποδοτικά όταν χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα πολλές εφαρμογές (έδωσε ποσοστό βελτίωσης της τάξης του 41.6%). Ακόμη, η νέα τεχνολογία Turbo Booster 2.0 θα βοηθά στη διατήρηση του υψηλότερου δυνατού αριθμού των καρέ κατά τη διάρκεια του gaming.
Η διανομή του HydrogenOS 11 θα ξεκινήσει σε σταθερή έκδοση μέσα στο τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς για τα OnePlus 8 και OnePlus 8 Pro, ενώ από τα μέσα Δεκεμβρίου και έπειτα θα πάρουν σειρά τα OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, OnePlus 7, OnePlus 7 Pro, OnePlus 6 και OnePlus 6T.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment