HTC Desire 20 Pro: Κυκλοφορεί και στην Ευρώπη με τιμή 279 ευρώ

Περίπου δύο μήνες έχουν περάσει από την επίσημη ανακοίνωση των Desire 20 Pro και U20 5G. Οι δύο mid-range συσκευές ανακοινώθηκαν αρχικά για την αγορά της Ταϊβάν, όμως η HTC φέρνει την απλή, 4G έκδοση και στην αγορά στις Ευρωπαϊκές αγορές.
Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση της στο Twitter η HTC ανακοίνωσε πως το Desire 20 Pro έρχεται και στην Ευρώπη. Αρχικά, η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Πολωνία και Ολλανδία, με τιμή στα 279 ευρώ. Δε γνωρίζουμε αν η HTC σχεδιάζει να κυκλοφορήσει και τη 5G έκδοση, όμως περιμένουμε την κυκλοφορία του απλού μοντέλου και σε άλλες αγορές.
Για όσους δε θυμούνται, το HTC Desire 20 Pro έρχεται με επεξεργαστή Snapdragon 665, συνοδευόμενο από 6GB μνήμης RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Το τετραπλό σύστημα κάμερας αποτελείται από κύριο αισθητήρα 48MP, 8MP ultrawide, 2MP macro και 2MP αισθητήρα βάθους, ενώ η μπαταρία της συσκευής ανέρχεται στα 5.000mAh. Η οθόνη του Desire 20 Pro είναι τεχνολογίας LCD 6,53 ιντσών, ανάλυσης FHD+.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment