iOS 10 στις13 Σεπτεμβρίου, OS Sierra στις 20 Σεπτεμβρίου

Κατά τη διάρκεια της επίσημης ανακοίνωσης των iPhone 7, iPhone7 Plus και Apple Watch Series 2, η εταιρεία αναφέρθηκε και στο iOS 10. Σύμφωνα με την Apple είναι το μεγαλύτερο iOS update που έχει δημιουργήσει ποτέ και θα κυκλοφορήσει από 13 Σεπτεμβρίου. Η επίσημη παρουσίασή του έγινε στο Worldwide Developer Conference 2016, από τότε έχουν δοθεί οι beta εκδόσεις και πλέον ήρθε η ώρα να πάρουν όλες οι συμβατές συσκευές το update. Η Apple θα αναβαθμίσει σε iOS 10 το Pod touch 6th generation, iPhone 5 και άνω, iPad mini 2 και άνω, 4th generation iPad, iPad Air και iPad Pro.
H Siri είναι αυτή που παίρνει τις μεγαλύτερες βελτιώσεις, είναι πλέον πιο χρήσιμη, μπορεί να κάνει πράγματα όπως αναζήτηση εικόνων, μεταγραφή φωνητικών μηνυμάτων, είναι διαθέσιμη για third-party developers έτσι ώστε να λειτουργεί πλέον και με εφαρμογές άλλων. Το iOS 10 έχει δεκάδες άλλα minor tweaks συμπεριλαμβανομένων των widgets, notifications, user interface και apps. Στόχος της Apple ήταν να δώσει την αίσθηση μιας πιο εκλεπτυσμένης έκδοσης στο iOS 10 συγκριτικά με τις προηγούμενες.
Update: Το macOS Sierra το περιμέναμε Οκτώβριο, αλλά μέσα από τη σελίδα της η Apple επιβεβαιώνει ότι θα διατεθεί από 20 Σεπτεμβρίου.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment