Βόλτα στο εσωτερικό του νέου iPhone 7

Το iFixit μπαίνει στο εσωτερικό του iPhone 7 και παρουσιάζει τον εσωτερικό του κόσμο, καθώς και το τι απέγινε ο χώρος που παλιότερα στέγαζε το jack των ακουστικών. Η διαδικασία σύμφωνα με τον συντάκτη του iFixit παραμένει πανομοιότυπη με αυτή των υπόλοιπων μοντέλων της σειράς με τη Taptic Engine να καταλαμβάνει και πάλι αρκετό χώρο στο εσωτερικό.
Το iPhone 7 Plus, έρχεται με μπαταρία 2915mAh που είναι σαφώς μεγαλύτερη από αυτή του περσινού μοντέλου (2750mAh) και αρκετά waterproofing υλικά για την υποστήριξη της πιστοποίησης IP67. Οι διπλές κάμερες έρχονται και αυτές με τη δική τους προστασία από το νερό και τη σκόνη. Φτάνοντας στη logic board, ή απλώς τη μητρική που στεγάζει τη καρδιά του συστήματος βρίσκουμε τον Apple A10 Fusion με τους τέσσερις πυρήνες του, συνοδευόμενο από 3 GB LPDDR4 RAM της Samsung με κωδικό K3RG4G40MM-YGCH. Ακριβώς δίπλα, το Qualcomm MDM9645M LTE Cat. 12 Modem φροντίζει για τη σύνδεση στο δίκτυο κινητής με γρήγορες ταχύτητες όσον αφορά το 4G LTE σήμα.
Η πίσω πλευρά, περιλαμβάνει ακόμη περισσότερα ολοκληρωμένα κυκλώματα, όπως τη NAND της Toshiba, που στο συγκεκριμένο μοντέλο ήταν 128GB, το Wi-Fi/Bluetooth Module της Murata καθώς και ένα Power Management IC της Qualcomm. Η τελευταία προμηθεύει την Apple όχι μόνο με αυτά αλλά και με RF Transceiver καθώς και έναν Multimode LTE Transceiver το οποίο περιλαμβάνει και το GPS. Στην ίδια πλευρά, υπάρχουν και τα Audio Codec της Apple, ένας ακόμη ενισχυτής ήχου και μερικοί αισθητήρες της Avago.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment