To Mana Velocity One είναι ένα οικονομικό smartphone... τούμπανο

Τελικά (μετά από αναστάτωση που υπήρχε καθώς κάποιες από τις φωτό του κινητού ανήκαν σε άλλο μοντέλο) το project του Velocity One ακυρώθηκε και οι δημιουργοί του απέσυραν την καμπάνια από το Kickstarter. Όπως σημειώνουν, θα επιστρέψουν στο μέλλον με ένα νέο πιο σαφές project.
Τι μπορείτε να αγοράσετε με 350 ευρώ στο χώρο των smartphones; Η εταιρεία Mana θέλει να σας δώσει μ' αυτά τα χρήματα το Velocity One (V1), με specs πολύ ανώτερα από όσα υπόσχεται η τιμή του.
mana-velocity-one
Διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών 2.5D ανάλυσης 2K, επεξεργαστή Snapdragon 821, 8GB RAM,64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, δύο κάμερες των 16MP στο πίσω μέρος και μία στα8MP για selfiesNFCBluetooth 4.2 LE, 4G και μπαταρία 3.350mAh. Επιπλέον, διαθέτει ήχοhigh-definitionαισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και προστασία IP68 από το νερό και τη σκόνη. Όσον αφορά το λειτουργικό, ενσωματώνει το Android 6.0 Marshmallow, με το Nougat να είναι διαθέσιμο σύντομα.
mana-v1
v1
Η Mana έχει τοποθετήσει το Velocity One στο Kickstarter και περιμένει τη χρηματοδότηση του κόσμου για να το κάνει πραγματικότητα.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment