Apple: dual camera αποκλειστικά στο iPhone Plus ως το 2018;

Ο αναλυτής της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, ο οποίος είναι ίσως ο καλύτερος αναλυτής στα στοιχεία που αφορούν την Apple, κάνει ήδη τις προβλέψεις του για τα iPhone που θα έρθουν το 2017. Σύμφωνα με τον ίδιο, το dual camera setup θα παραμείνει αποκλειστικό χαρακτηριστικό της 5.5 ιντσών Plus έκδοσης του iPhone και το 2017. Ο μικρότερος αδερφός του στις 4.7 ίντσες, θα αργήσει να δει την νέα αυτή κάμερα, αφενός για το κόστος κατασκευής το οποίο είναι 30-40 δολάρια παραπάνω για κάθε συσκευή και αφετέρου γιατί δεν έχουμε δει ακόμη αν το αγοραστικό κοινό αγκαλιάσει αυτή την νέα τεχνολογία. Επιπλέον, ο Kuo αναφέρει ότι η dual camera τον επόμενο χρόνο θα έχει οπτικό σταθεροποιητή και στον telephoto φακό, πράγμα που φέτος ισχύει μόνο για τον wide angle φακό.
Ο ίδιος αναφέρει «Παρόλο που είναι μια ελκυστική προσθήκη για τους λάτρεις της φωτογραφίας, η dual camera του iPhone 7 Plus δεν είναι ακόμη σε σημείο να κατακτήσει την αγορά. Αν προσθέσει κανείς σε αυτό το γεγονός το αυξημένο κόστος (30-40 δολάρια παραπάνω) και την ανάγκη της Apple να ενισχύσει την αξία των high-end μοντέλων iPhone, αναμένουμε να δούμε το dual camera setup μόνο σε νέα high-end μοντέλα (30-40% αυτών), για την επόμενη χρονιά». Επειδή η επόμενη χρονιά, θα είναι η δέκατη επέτειος από το πρώτο iPhone, η Apple αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο iPhone, σε μια χρονιά που θα ήταν απλά μια «S» έκδοση.
Οι αλλαγές θα μπορούσαν να αφορούν μια edge-to-edge οθόνη και το home button να είναι κάτω από το γυαλί. Θα μπορούσε να έχει επιπλέον OLED οθόνη, που ίσως καμπυλώνει στις άκρες τις συσκευής. Επίσης, υπάρχουν και οι φήμες που λένε για scanner ίριδας. Τέλος δεν θα μας εντυπωσίαζε αν βλέπαμε το 5.5 ιντσών μοντέλο να φέρει Smart Connector, όπως λέγανε οι φήμες για το iPhone Pro κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment