Η Microsoft τον Οκτώβριο το Surface All-In-One PC

Η δημοσιογράφος του ZDNet (γνωστή για τις έγκυρες πληροφορίες της πάνω σε θέματα στρατηγικής και προϊοντικού σχεδιασμού της Microsoft) Mary Jo Foley αποκάλυψε ότι το φημολογούμενο Surface All-In-One PC θα έχει τον κεντρικό ρόλο στην εκδήλωση που ετοιμάζει η Microsoft τον Οκτώβριο.
Τον ερχόμενο μήνα, η Microsoft ετοιμάζεται να κάνει πολύ σημαντικές ανακοινώσεις στο κομμάτι του hardware, και δεν αναφερόμαστε βεβαίως μόνο σε προϊόντα τρίτων, αλλά και σε δικά της, πολύ σημαντικά προϊόντα από την σειρά Surface. Το πιο σημαντικό προϊόν από την σειρά Surface έχει την κωδική ονομασία “Cardinal”, και η Microsoft λέγεται πως σκοπεύει να το προωθήσει ως μία συσκευή που μπορεί να μετατρέψει το γραφείο σε “ένα στούντιο”. Η Mary Jo Foley στοιχηματίζει ότι το Surface “Cardinal” είναι η φημολογούμενη All-In-One συσκευή Surface που θα κυκλοφορήσει σε έως και τρεις διαφορετικές διαστάσεις οθόνης -21”, 24” και 27”- και στην οποία πρώτη αναφέρθηκε η ιστοσελίδα Windows Central.
Ενδεχομένως να πρόκειται για την καταναλωτική έκδοση του Surface Hub της Microsoft, και στην οποία θα χρησιμοποιείται η τεχνολογία οθόνης Perceptive Pixel, που βρίσκεται στον πυρήνα του Surface Hub. Στην ίδια εκδήλωση, η Microsoft θα επιδείξει εκδόσεις των μοντέλων Surface που υπάρχουν στην αγορά με νεότερους επεξεργαστές και ενδεχομένως και άλλες μικρές αλλαγές και αναβαθμίσεις, ωστόσο “μεγάλες” και ολοκαίνουριες συσκευές όπως τα νέα Surface Book 2 και Surface Pro 5 δεν πρόκειται να κάνουν την εμφάνιση τους μέχρι την Άνοιξη του 2017. Αν επίσης γίνει πραγματικότητα το Surface Phone, θα παρουσιαστεί αρκετά αργότερα. Ποιος ξέρει όμως; Μπορεί η Microsoft να μας εκπλήξει στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει τον Οκτώβριο, και να δούμε αρκετά νέα πράγματα.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment