Lenovo Yoga Book στην IFA 2016!

Ίσως η συσκευή της Lenovo που συζητήθηκε περισσότερο στην IFA 2016 ήταν το περίφημο Book, το καινοτόμο 2 σε 1 tablet/ultrabook της εταιρείας με τα μοναδικά χαρακτηριστικά.
lenovo-book-1
lenovo-book-4
Πρόκειται για μία πρόταση που πρακτικά χωρίζεται σε δύο μέρη, ένα με touch οθόνη 10.1 ιντσών και ένα με ένα pressure sensitive-panel το οποίο μετατρέπεται σε εικονικό πληκτρολόγιο με απτική ανάδραση αλλά και σε… σχεδιαστικό πίνακα, ανάλογα με τη χρήση.
lenovo-book-3
Η συσκευή διαθέτει και ειδικό Real Pen Stylus, το οποίο μάλιστα μπορεί να γράψει και σε κανονικό χαρτί ώστε να σχεδιάζετε και εκτός της επιφάνειας του Book και να μεταφέρετε το περιεχόμενο των σημειώσεών στη συσκευή.
lenovo-book-6
Όπως βλέπετε και στις φωτό και το σύντομο video από την έκθεση, πειραματιστήκαμε λίγο"παίζοντας" με αυτή τη δυνατότητα, προσπαθώντας να ανακαλύψουμε το πλήθος των εφαρμογών που θα μπορούσε να έχει η πρωτοπόρα πρόταση της Lenovo.
Αξιοσημείωτο το ότι το Book μπορεί να τρέξει είτε Windows 10 είτε Android Marshmallow 6.0.1, ενώ όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά η οθόνη του έχει Full HD ανάλυση, ο επεξεργαστής του είναι ένας τετραπύρηνος Intel Atom x5 ενώ διαθέτει ακόμη 4GB RAM,64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, κάμερες 8 και 5MP, καθώς και μπαταρία 8.500mAh.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment