Microsoft Lumia 535: “5x5x5” καινοτομία σε προσιτή τιμή

Το Lumia 535 προσφέρει δωρεάν 5 ολοκληρωμένες εμπειρίες Μicrosoft, μια μεγάλη οθόνη 5 ιντσών και εμπρόσθια κάμερα 5 MP.Αθήνα – 11 Νοεμβρίου 2014 – Η Microsoft Corp. ανακοίνωσε τις συσκευές Microsoft Lumia 535 και Lumia 535 Dual SIM με την τελευταία έκδοση των Windows Phone 8.1, προσφέροντας τις τελευταίες εμπειρίες Microsoft σε προσιτά επίπεδα τιμών.
Τα Lumia 535 και Lumia 535 Dual SIM διαθέτουν 5 ολοκληρωμένες υπηρεσίες Μicrosoft, εμπρόσθια κάμερα ευρείας γωνίας 5 MP και μεγάλη οθόνη 5 ιντσών – σε μια εξαιρετικά προσιτή τιμή – δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν περισσότερα από όσα επιθυμούν, ξοδεύοντας λιγότερα.
  • Αλλάξτε από φωνητική κλήση σε βίντεο και κάντε αξέχαστες βιντεοκλήσεις με το ενσωματωμένο Skype.
  • Αποκτήστε πρόσβαση, διορθώστε και διαμοιράστε αρχεία Word, Excel, PowerPoint αλλά και σημειώσεις από το OneNote με τη εγκατεστημένη σουίτα Office.
  • Με τα 15 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου στο cloud από το OneDrive μπορείτε να αποθηκεύσετε και να συγχρονίσετε φωτογραφίες, βίντεο και αρχεία Office με ασφαλή τρόπο.
  • Αποκτήστε πρόσβαση στο επαγγελματικό και στο προσωπικό email σας με το ενσωματωμένο Microsoft Outlook.
  • Με την μεγάλη οθόνη qHD 5 ιντσών μπορείτε να προβάλλετε φωτογραφίες και βίντεο ενώ η σουίτα Office σας επιτρέπει να αυξήσετε ακόμα περισσότερο την παραγωγικότητά σας.
  • Προσθέστε περισσότερους φίλους στις βιντεοκλήσεις μέσω Skype με την εμπρόσθια κάμερα ευρείας γωνίας των 5 MP.
  • Με τη λειτουργία Smart Dual SIM για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, δε θα χάσετε ποτέ καμία κλήση και κανένα μήνυμα ενώ θα είστε διαθέσιμος και στις 2 κάρτες SIM.
MDG - Lumia 535 - Photo 1
«To Lumia 535 είναι μια “5x5x5” πρόταση», δήλωσε η Jo Harlow, Corporate Vice President for Phones στη Microsoft. «Η καινοτομία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο και εμείς τη προσφέρουμε μέσω των ενσωματωμένων υπηρεσιών της Microsoft, την ευρείας γωνίας κάμερα των 5 MP και την μεγάλη οθόνη qHD 5 ιντσών – και μάλιστα όλα αυτά σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή».
Τα Lumia 535 και Lumia 535 Dual SIM θα κυκλοφορήσουν σε επιλεγμένες αγορές κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου και θα είναι διαθέσιμα σε έντονο πράσινο, έντονο πορτοκαλί, λευκό, σκούρο γκρι, γαλάζιο και μαύρο χρώμα. Η τιμολόγηση των Lumia 535 και Lumia 535 Dual SIM θα διαφέρει ανάλογα με την αγορά και τον πάροχο. Εκτιμώμενη τιμή πώλησης προ φόρων και επιδοτήσεων τα 110 EUR περίπου
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment