Jolla Tablet με δυνατά χαρακτηριστικά...

Είχαμε γνωρίσει το φινλανδικό startup της Jolla, με το smartphone του, το οποίο είδαμε μεταξύ άλλων και στο MWC 2014. Τώρα έρχεται η ώρα και για το Jolla Tablet, με το λανσάρισμά του να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και μία καμπάνια στο crowdfunding site Indiegogo! Η καμπάνια ξεκίνησε σήμερα και σχεδόν έχει πιάσει το στόχο χρηματοδότησής της, όπως μπορείτε να δείτε εδώ!
Όσον αφορά τα specs του, το Jolla Tablet ενσωματώνει φυσικά το λειτουργικό Sailfish OS, ενώ διαθέτει οθόνη 7,85 ιντσών ανάλυσης 2048x1536 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή της Intel στα 1.8GHz με υποστήριξη 64-bit, 2GB RAM, 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, κάμερες 5 και 2MPixels και μπαταρία 4.300mAh. Έχει βάρος 384 γραμμάρια και διαστάσεις 203x137x8,3 χιλιοστά, ενώ υποστηρίζει μόνο Wi-Fi σύνδεση.
Jolla Tablet2
Το κόστος του φτάνει τα 200 δολάρια με μία έκπτωση 10 δολαρίων στους πρώτους 1.000 που το παρήγγειλαν, ενώ, όπως σημειώνει η εταιρεία έχει δημιουργήσει μία κοινότητα στοtogether.jolla.com όπου μπορείτε να μπείτε και να προτείνετε νέες λειτουργίες και να βοηθήσετε τη φινλανδική εταιρεία να διαμορφώσει τη συσκευή όσο το δυνατόν καλύτερα.
Jolla Tablet3
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Jolla Tablet έχει αρκετές ομοιότητες με το Nokia N1, είναι 50 δολάρια φτηνότερο, ενώ, σε σύγκριση με την πρόταση της Nokia, διαθέτει επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο, μικρότερη όμως μπαταρία.
comparison-table
Πίνακας σύγκρισης του Jolla Tablet με iPad mini 3, Nexus 9 και Nokia N1.
Οι πρώτες συσκευές Jolla Tablet θα διατεθούν σε όσους τις προπαραγγείλουν τον επόμενοΜάιο.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment