Νέες δωρεάν εκδόσεις του Office για iPad/iPhone

Η Microsoft θέλει να φέρει το Office σε περισσότερες mobile συσκευές, μετά τις σημερινές ανακοινώσεις της. Έτσι, διαθέτει εντελώς νέες iPhone apps και, επιπλέον, ενημερωμένες εκδόσεις για iPad, καθώς και ένα preview των ολοκαίνουριων εφαρμογών που θα είναι σύντομα διαθέσιμες για Android tablets.
Bringing-Office-to-Everyone
Οι νέες εφαρμογές του Office για iPhone, στα πρότυπα αυτών για το iPad, φέρνουν το Word, το Excel και το PowerPoint στην οθόνη του iOS κινητού σας και είναι διαθέσιμες για download από σήμερα. Το ίδιο ισχύει και για τις ενημερωμένες εκδόσεις για το iPad. Όσοι διαθέτουνAndroid tablets μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, ώστε να αποκτήσουν την previewέκδοση, με τη γενική διαθεσιμότητα να υπολογίζεται στις αρχές του 2015.
Office for Android tablet preview
Επιπλέον, ξεκινώντας από σήμερα, οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν βασικές λειτουργίες του Office, όπως να δημιουργούν και να επεξεργάζονται περιεχόμενο σε iPhone, iPad και Android, δωρεάν, και χωρίς την ανάγκη συνδρομής στο Office 365, η οποία βέβαια θα απαιτείται για πιο σύνθετες λειτουργίες.
Τέλος, η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει touch-optimized Office apps για τα Windows 10, με περισσότερες δυνατότητες, πέραν του sneak peek που βλέπετε παρακάτω, να γίνονται διαθέσιμες σύντομα.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment