Xperia Z3 της Sony γιατί έχει πολλούς fan...

Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν πρόσφατα και αφορούν κατά πάσα πιθανότητα σε ένα πρωτότυπο του νέου μοντέλου της Sony, Xperia Z3 (γνωστό αλλιώς και ως L55t), το οποίο αναμένεται να δούμε από κοντά στην έκθεση IFA 2014, τότε για ακόμη μία φορά δεν περιμένουμε συνταρακτικές αλλαγές.
Η εταιρεία βασίζεται στον OmniBalance σχεδιασμό, ωστόσο το μεταλλικό πλαίσιο χαρακτηρίζεται από καμπύλες που φαίνεται να έχουμε ξαναδεί (μας θυμίζει έντονα το Nokia Lumia 925). Από ότι μαθαίνουμε πρόκειται για την TD LTE έκδοση του κινητού που προορίζεται για τα καταστήματα της China Mobile.
Το νέο Sony Xperia Z3 φαίνεται να έχει παρόμοιες διαστάσεις με το Xperia Z2. Χρησιμοποιεί το Qualcomm Snapdragon 801 στην έκδοση MSM8974AC (αυτή που "φοράνε" τα Samsung Galaxy S5 και LG G3) με συχνότητα λειτουργίας 2.5GHz (να θυμίσουμε ότι το Xperia Z2 βασίζεται στο MSM8974AB chipset που είναι χαμηλότερα χρονισμένο μεταξύ άλλων). Αν και δεν είμαστε σίγουροι για την ανάλυση της οθόνης, δεν φαίνεται να διαφέρει σημαντικά σε μέγεθος από αυτή του Xperia Z2, και ίσως δεν περιμένουμε σημαντικές αλλαγές.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η διαγώνιος της είναι κατά πάσα πιθανότητα 5.2 ίντσες και η υποστηριζόμενη ανάλυση, 1080p. Αν και ενδεχομένως να έχουμε να κάνουμε με κάποιο νέο αισθητήρα ή τουλάχιστον νέο revision, εντούτοις το Xperia Z3 φαίνεται πως διαθέτει κάμερα παρόμοια με αυτή του Z2 (οπτικά G Lens, αισθητήρας 1/2.3" στα 20.7 Megapixels). Επίσης παρατηρούμε ότι το λογισμικό βασίζεται στο Android 4.4.4.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

* Οφείλουμε να επισημάνουμε πάντως σύμφωνα με το Engadget, πως υπάρχει και η πιθανότητα, αν και μικρή, η συσκευή που βλέπουμε στις φωτογραφίες να είναι κάποια νέα έκδοση του Sony Xperia Z2, και όχι το νέο Z3.

 Site: Engadget
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment