Sony: Επιτρέπει τη μεταφορά εφαρμογών στην SD

Όπως είναι γνωστό σε όλους τους χρήστες της πλατφόρμας Android, στην έκδοση 4.4 KitKat, η Google δεν επιτρέπει τη μεταφορά εφαρμογών προς την κάρτα SD που μπορεί να διαθέτει η συσκευή μας. Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται ότι δεν αρέσει σε κάποιες εταιρείες, με τη Sony να επιτρέπει τη συγκεκριμένη επιλογή στην αναβάθμιση που διέθεσε για το Xperia T2 Ultra σε Android 4.4 KitKat πριν από λίγες μέρες.
Πηγαίνοντας στο μενού «Διαχείριση Εφαρμογών» στις «Ρυθμίσεις» της συσκευής και επιλέγοντας μια εφαρμογή, θα παρατηρήσετε την επιλογή της μετακίνησης της εφαρμογής στην κάρτα SD. Παράλληλα η Sony έφτιαξε και μια λίστα με όλες τις εφαρμογές που βρίσκονται στη κάρτα, η οποία εμφανίζεται στο δεξί μέρος της οθόνης. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμο για τους κατόχους των low και mid range συσκευών της εταιρείας.
Η συγκεκριμένη επιλογή δεν είναι διαθέσιμη στη σειρά Xperia Z, όπου θεωρείται η high-end της Sony. Αναμένουμε την αναβάθμιση στις συσκευές Xperia M2 και Xperia E1 για να δούμε αν όντως η Sony προσπαθεί να βοηθήσει με κάποιο τρόπο τους κατόχους των λιγότερο ικανών συσκευών της σε χαρακτηριστικά, ώστε να μην αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το μέγεθος της μνήμης που διαθέτουν.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment